ČLÁNEK

Transformace tisku, která vám pomůže na vaší digitální cestě

Digitální transformace hybridního pracoviště pomocí tisku

Transformace tisku tak, aby splňoval potřeby vašeho hybridního pracoviště

Způsob, jakým pracujeme, se výrazně změnil, a proto se změnily i naše požadavky na tisková zařízení. Před 10 lety byla od tiskárny vyžadována pouze produkce fyzických kopií dokumentů. Tato potřeba nezmizela. Pokud však má tiskárna vyhovět současným hybridním stylům práce, musí se stát uzlem pro tiskové i digitální pracovní postupy. To znamená, že již není pouze místem, kde se digitální dokumenty mění v tištěné, ale také místem, kde se tištěné dokumenty mění v digitální. Budete tak připojeni k našim aplikacím pro pracoviště, které přidělí dokumenty přímo do pracovních postupů. Tento přístup také nabízí zabezpečení nejcitlivějších informací.

Přizpůsobení novým podmínkám

Přestože rok 2020 způsobil výrazný nárůst práce na dálku, výzkumy naznačují, že budoucnost práce není binární. Celkem 64 %1 zaměstnanců uvádí, že by chtělo strávit alespoň část pracovní doby v kanceláři nebo na jiném místě mimo domov. Organizace proto musí investovat do technologií, které podporují nový pracovní styl, jenž zaměstnancům umožňuje efektivně pracovat na více místech.

Ve společnosti Canon vždy pečlivě sledujeme vývoj pracovišť a vliv tohoto vývoje na potřeby našich zákazníků. Z tohoto důvodu jsme navrhli technologický ekosystém, služby pro digitální transformaci (DTS), který spojuje špičkový hardware a software do integrovaného technologického ekosystému navrženého k podpoře zákazníků na jejich cestě k transformaci. Tato nabídka kombinuje náš špičkový hardware s řízenými tiskovými službami a řešeními pro spolupráci na pracovišti, a pomáhá tak uživatelům získat přehled a kontrolu nad celým životním cyklem dokumentů.

Hardware je srdcem naší nabídky služeb DTS. Zařízení, která vytváříme, už dávno přestala být pouhými „tiskárnami“ a ze své tradiční role povýšila na podporu transformace, neboť poskytují různé možnosti připojení a umožňují pracovní postupy potřebné pro dnešní hybridní pracovní prostředí. Náš nejnovější model imageRUNNER ADVANCE DX C5800, který vychází z oceňované řady imageRUNNER ADVANCE DX, pokračuje v podpoře vaší cesty k digitalizaci prostřednictvím různých možností připojení.

Digitální transformace hybridního pracoviště pomocí tisku

Transformace dokumentů a pracovních postupů

Zařízení řady imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nabízí nejmodernější technologii skenování, která zaměstnancům pomůže snáze digitalizovat informace a zpřístupnit je těm, kdo je potřebují, takže zajišťuje kontinuitu podnikání i při distribuované pracovní síle. Zařízení mohou efektivně skenovat smíšená média rychlostí až 270 obr./min. Pomocí technologie inteligentního optického rozpoznávání znaků (OCR) a strojového učení1 lze zařízení naučit efektivně identifikovat a rozdělovat do kategorií typické firemní dokumenty, takže může poskytovat automatická doporučení pro cíle ukládání na základě pravidel nastavených uživatelem.

Podpora transformace znamená více než jen digitalizaci – znamená také lepší podporu digitálních pracovních postupů. Po extrahování informací mohou zařízení řady imageRUNNER ADVANCE DX C5800 automaticky zadávat tyto informace do softwaru pracovních postupů, jako je SAP Concur, čímž vašim zaměstnancům ušetří drahocenný čas strávený ručním zadáváním dat a zajistí, že zadaná data budou přesná. Naše zařízení navíc nabízejí bezproblémovou integraci se softwarem uniFLOW Online, který vám ještě více usnadní tisk a skenování dokumentů přímo do zvolených cloudových cílů, jako jsou Dropbox a OneDrive.

Vyvažování přístupu a zabezpečení

Přestože je dostupnost zásadním faktorem pro úspěšnou práci na dálku, musí být vyvážena se zabezpečením. Jako připojené zařízení musí tiskárna podporující cloud nabízet robustní ochranu, která zajistí, že tiskárna nebude zranitelná vůči útokům či náhodnému narušení zabezpečení, aby se informace nedostaly do nesprávných rukou. Přestože jsou společnosti pod tlakem, aby se rychle přizpůsobily a co nejdříve zavedly potřebné technologie, je důležité, aby nikdy nedošlo ke zvýšení rychlosti na úkor zabezpečení.

Náš technologický ekosystém zajišťuje ochranu vašich dokumentů v každé fázi pracovního postupu. I když jsou všechna naše zařízení zkonstruována tak, aby byla zabezpečena již od návrhu, je bezpečnost vašich dat ještě posílena četnými špičkovými funkcemi integrovanými do nových zařízení, včetně řady imageRUNNER ADVANCE DX C5800. Bez ohledu na to, kde se dané zařízení nachází, lze dokumenty odeslané k tisku uvolnit ze zabezpečené tiskové fronty pouze po předložení identifikační karty. Technologie skenování přitom dokáže identifikovat zabezpečené typy souborů, jako jsou finanční informace, a použít automatickou bezpečnostní ochranu, včetně šifrování přenášených dat. Informace jsou poté naskenovány do zabezpečeného umístění souborů, pro které lze použít pravidla přístupu. Například citlivé údaje personálního oddělení jsou chráněny před přístupem zaměstnanců.

Chápeme, že se potřeby našich zákazníků rychle mění. Chceme vás vybavit nástroji, které potřebujete, abyste byli připraveni na nové normy. Při přechodu k hybridním způsobům práce bude stále důležitější mít k dispozici hardware, jenž dokáže čelit výzvám tím, že nabízí různé možnosti připojení, zabezpečení a technologie pracovních postupů, které vašim týmům pomohou pracovat efektivním způsobem.

Zjistěte, jak mohou zařízení řady imageRUNNER ADVANCE DX C5800 podpořit vaše cíle v oblasti transformace pracovišť.

Související produkty a řešení

Prozkoumat podrobněji

  • ČLÁNEK

    Digitální transformace: jak digitální technologie mění podnikání

    Využívání digitálních nástrojů jako nové organizační normy.

    20 Jan 2021

  • ČLÁNEK

    Proměňte tištěné materiály ve svou tajnou zbraň k dosažení úspěchu

    Kvalitní tištěné materiály jsou vaší tajnou zbraní a novou normou k oslovení zákazníků.

  • ČLÁNEK

    Zvyšte produktivitu své firmy se společností Canon

    Ve společnosti Canon víme o výzvách, kterým dnes firmy čelí. Z tohoto důvodu jsme zde, abychom vám nabídli tiskové portfolio, které vám může pomoci zvýšit produktivitu vaší firmy.

    19 Jan 2021

  • Článek

    Poskytování vysoké kvality bez kompromisů

    Pomáháme vám ohromit zákazníky za přijatelnou cenu.

    20 Jan 2021

  • Nejste si jisti, které produkty potřebujete pro své podnikání?

    Zásady ochrany osobních údajů společnosti

    Promluvte si s odborníkem v oblasti prodeje

    Máte dotaz nebo hledáte informace? Zadejte své údaje níže a jeden z našich odborníků vám zavolá.

    Hledáte technickou podporu?

    • Co nejdříve
    • 10:00 - 11:00
    • 11:00 - 12:00
    • 12:00 - 13:00
    • 13:00 - 14:00
    • 14:00 - 15:00
    • 15:00 - 16:00
    • 16:00 - 17:00
    • +420

    Zde uveďte jakékoli dodatečné informace, které mohou být pro naše odborníky užitečné

    Děkujeme

    Jeden z našich odborníků vám zavolá.

    [TIME]

    Na shledanou

    Omlouváme se

    Chyba