ČLÁNEK

Jednoduché, spolehlivé a rychlé: Jak naše tiskové portfolio pomůže vaší firmě zvýšit produktivitu

Zvážení produktivity

Malá zpoždění se snadno nasčítají. Během pracovního dne se všichni setkáváme s technologickými problémy, které nás zdržují. Ať už se snažíme pochopit, jak to funguje, čekáme na načtení, řešíme chybu, čekáme na aktualizaci nebo čekáme, až na nás přijde řada u oddělení IT. Vaše organizace potřebuje technologii, která zaměstnancům umožní dokončit práci co nejproduktivněji. Pokud jde o správu dokumentů, od tisku brožury až po skenování účtenky, znamená to zařízení, která jsou jednoduchá, spolehlivá a rychlá.

Když se organizace přizpůsobují více distribuované pracovní síle, je důležité zvážit hodnotu, kterou jim stávající zařízení nabízejí. Možná nebude smysluplné mít velkou skupinu zařízení v centrále, ale místo toho může být vhodné investovat do menšího počtu zařízení, která nabízejí vyšší produktivitu, a vyhoví tak vašim místním potřebám. Jako odborníci na technologie pro pracoviště jsme věnovali čas vývoji portfolia, jehož prioritou je produktivita. Naše nejnovější zařízení řad imageRUNNER ADVANCE C5800 a imagePRESS C170 zavádějí tuto koncepci do praxe pro sdílená pracoviště.

Jednoduché uživatelské prostředí

Naše portfolio je navrženo tak, aby bylo co nejsnáze použitelné, a poskytovalo konzistentní rozhraní a uživatelské prostředí bez ohledu na to, které zařízení používáte. To usnadňuje zavádění nových technologií pro vaše zaměstnance, kteří se nemusí učit, jak používat nové funkce. Jednoduchost rozhraní současně znamená, že ztrácejí méně času procházením funkcí.

Naším cílem je šetřit čas vašich zaměstnanců při každodenních činnostech, takže naše zařízení umožňují týmům vytvářet v rozhraní zástupce, a poskytovat tak uživatelům rychlý přístup k běžně používaným operacím. Strojové učení také umožňuje zařízením zapamatovat si preferované možnosti pro skenování, tisk a konečné úpravy. Pracovníci tak ušetří cenný čas, který by museli věnovat opakovanému zadávání informací pro běžné úlohy. Chceme vám pomoci omezit nutnost opakování úloh skenování, a proto používáme inovativní technologie skenování, které snižují pravděpodobnost chyby. Naše nejnovější kancelářské zařízení obsahuje sklo se speciální povrchovou úpravou, které skeneru zabraňuje v přitahování prachu a nečistot, zatímco detekce nesprávného podávání zabraňuje skenování šikmo umístěných dokumentů, a to i v případě chybného podání sešitého dokumentu.

Zvážení produktivity

Spolehlivost zaručena

Vaši zaměstnanci chtějí co nejlépe využít své návštěvy v kanceláři, takže je naprosto nezbytné, abyste jim mohli zaručit dobu provozuschopnosti a zajistit, že zařízení budou fungovat, když to zaměstnanci požadují. Naše dlouholeté odborné znalosti v oblasti tisku nám umožňují nabídnout oceňované technologie navržené tak, aby minimalizovaly problémy a zůstaly trvale použitelné. Jako váš důvěryhodný partner vám můžeme také poskytnout podporu a služby, které potřebujete k efektivnímu řešení veškerých potíží, s nimiž se setkáte.

Rychlá každodenní kancelářská produkce

Zařízení řady imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nabízí vašemu sdílenému pracovišti nejvyšší rychlosti skenování a tisku, které jsou v současné době dostupné a které zajistí trvalou maximální produktivitu vaší firmy. Zařízení řady imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nabízí vašim zaměstnancům rychlou a efektivní produkci – až 70 str./min pro tisk a 270 obr./min pro skenování. Zařízení dokáže efektivně skenovat smíšená média, čímž vašim pracovníkům umožní provádět dávkové skenování ještě rychleji.

Inteligentní softwarové funkce, včetně opakovaně použitelných formátů a automatického pojmenování souborů na základě dat čárového kódu, umožňují odstranit ruční prvek z pojmenování, zpracování a sdílení dokumentů s kolegy. S menším počtem zaměstnanců v kanceláři je pravděpodobné, že centrální hardware bude používán s nižší četností, takže zařízení mohou často přecházet do režimu spánku. Chtěli jsme zabránit tomu, aby pracovníci museli čekat na zařízení, a proto jsme do něj zabudovali funkci obnovení z režimu spánku, která nabízí režim rychlého spuštění za 4 sekundy a zapnutí napájení za 6 sekund.

Vynechání prostředníka k zajištění kreativního tisku

Při práci se šibeničními termíny, když připravujete dokumenty pro jednání se zákazníkem, prezentaci nebo nějakou událost, mohou požadavky na provedení tisku prostřednictvím outsourcingu přispět k ještě větším obavám a zpoždění. Možnost interního tisku kvalitních dokumentů vám umožní ušetřit drahocenný čas a lépe se připravit. Nabízíme řadu tiskových zařízení, která vám mohou pomoci zkombinovat každodenní požadavky na tisk a možnost interně produkovat profesionální kvalitu tisku.

Naše nejnověji zavedená řada imagePRESS C170 nabízí to nejlepší z obou světů. Je vybavena technologiemi pro zajištění rychlé a efektivní každodenní kancelářské produkce, ale nabízí také možnost připravit kreativnější formáty. Toto zařízení vám umožní překlenout mezeru, rozšířit tiskové možnosti a vyhnout se zpožděním, k nimž dochází při použití externích dodavatelů. Tím nejen ušetříte firemní finanční prostředky, ale také umožníte uživatelům efektivně vytvářet materiály během jediné návštěvy kanceláře.

Společnost Canon vám chce poskytnout technologie, které vám umožní dokončit práci co nejefektivněji, a proto navrhla své portfolio tak, aby vám ušetřila čas v každé fázi. Víme, že malá zpoždění se nasčítají, takže se zaměřujeme i na detaily, včetně integrování inovativních technologií skenování a tisku, které snižují množství ručních úkonů, zvyšují efektivitu a usnadňují práci týmům.

Odhalte, jak zařízení řady imageRUNNER ADVANCE DX C5800 přináší spolehlivou produktivitu pro sdílená pracoviště.

Nebo zjistěte, jak vám zařízení řady imagePRESS C170 pomůže interně efektivně vytvářet profesionální tiskové materiály.

Související produkty a řešení

Prozkoumat podrobněji

Nejste si jisti, které produkty potřebujete pro své podnikání?

Zásady ochrany osobních údajů společnosti

Promluvte si s odborníkem v oblasti prodeje

Máte dotaz nebo hledáte informace? Zadejte své údaje níže a jeden z našich odborníků vám zavolá.

Hledáte technickou podporu?

  • Co nejdříve
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +420

Zde uveďte jakékoli dodatečné informace, které mohou být pro naše odborníky užitečné

Děkujeme

Jeden z našich odborníků vám zavolá.

[TIME]

Na shledanou

Omlouváme se

Chyba