Článek

Tři způsoby, jak vás naše nová zařízení připraví na pracoviště zítřka

Article 7 headline

Byl rok 2020 rokem změn? Byl to nepochybně rok bezprecedentních událostí, které změnily svět. Mohli bychom však tvrdit, že změna sama o sobě nebyla pro rok 2020 jedinečnou vlastností, ve skutečnosti se stala naší jedinou konstantou. Rok 2020 urychlil mnohé rozvíjející se trendy, které jsme mohli sledovat na pracovišti. Zatímco v posledních letech vzrůstala obliba domácí a mobilní práce, během lockdownů se z práce na dálku stala nutnost, která proměnila kancelář z výchozího pracovního místa na jednu z mnoha možností. To mělo zásadní dopad na to, jakým způsobem využíváme kancelář a co vyžadujeme od kancelářských technologií. Zkušenosti také přinutily mnohé firmy urychlit stávající plány digitální transformace, aby zaměstnancům poskytly digitální nástroje, které jim umožní zůstat ve spojení a pracovat efektivně odkudkoli.

Přestože nás pracuje v centralizovaných kancelářích po celém světě méně, kanceláře zůstanou důležitou součástí naší firemní budoucnosti. Ale abychom vyhověli dnešním pracovním potřebám, je nutné přizpůsobit kancelářská zařízení. Z tohoto důvodu vyvíjíme ve společnosti Canon portfolio, které vám pomůže zvládnout neustále se vyvíjející výzvy. Naše nejnovější novinky, zařízení řad imageRUNNER ADVANCE DX C5800imagePRESS C170, jsou navrženy tak, aby vám poskytly nástroje k prosperitě v měnícím se prostředí.

Propojení týmů, ať jsou jejich členové kdekoli

Nejviditelnějším trendem, k jehož urychlení došlo v roce 2020, je vzdálená, distribuovaná nebo „odloučená“ práce, kdy zaměstnanci již nemusí být vázáni na fyzické místo. Vzestup tohoto trendu byl patrný již před pandemií, ale zkušenosti s globálními lockdowny přispěly k urychlení a upevnění tohoto nového způsobu práce. Pro tisk to má důležité důsledky – mění se totiž požadavky zákazníků na tiskárny v centrálách.

Pokud mají zařízení vyhovět současným hybridním stylům práce, potřebují nové funkce, které z nich vytvoří centrum tiskových i digitálních pracovních postupů. Portfolio společnosti Canon bylo navrženo s ohledem na efektivní hybridní práci. Naše chytrá zařízení jsou vybavena nejnovějšími technologiemi pro snímání a zpracování dokumentů a vestavěnou pokročilou podporou připojení k běžným cloudovým úložištím a aplikacím pro pracovní postupy. Pracovníci tak mohou snadno převádět tištěné dokumenty na digitální informace, které lze ukládat v aplikacích, jako je OneDrive nebo Dropbox, nebo přímo připojit do firemních pracovních postupů, jako je SAP Concur. Tato vylepšená schopnost připojení zajišťuje, že jsou informace dostupné kolegům bez ohledu na místo, kde se právě nacházejí, a podporuje tak efektivnější práci odkudkoli.

Nově definované pracoviště zítřka za přispění společnosti Canon

Zvýšení produktivity při návštěvách kanceláře

U zaměstnanců pracujících na dálku je pravděpodobné, že po příchodu do kanceláře budou muset dokončit speciální úkoly, které nemohou provést z domova. Jedním z těchto úkolů je tisk nebo digitalizace fyzických dokumentů doručovaných do centrály, zejména ve velkých objemech. Zaměstnanci potřebují spolehlivá a produktivní zařízení, která jim mohou pomoci tyto úkoly splnit co nejefektivněji. Z tohoto důvodu jsme využili nejnovější DNA řady imageRUNNER ADVANCE a vytvořili jsme a uvedli na trh zařízení řady imageRUNNER ADVANCE DX C5800. Jedná se o dosud nejrychlejší zařízení, které nabízí rychlost tisku 70 str./min v kombinaci se skenováním rychlostí 270 obr./min, a poskytne vám tak zážitek z nejvyšší produktivity.

Pokud jde o marketingové materiály, víme, že mnozí naši zákazníci zadávají produkci externím dodavatelům. To však může způsobit zbytečná zpoždění. Tiskárna imagePRESS C170 vám umožní zbavit se komplikací souvisejících s externím dodavatelem a vytvářet interně materiály orientované na zákazníky, od bannerů po brožury, a to i v případě, že vyžadují složité funkce konečných úprav. Pracovníci tak mohou v kanceláři vytvořit to, co potřebují, v nejkratším možném čase.

Oslovení zákazníků pomocí kreativní komunikace

Tato schopnost je také nezbytná pro splnění nových požadavků ovlivňujících spokojenost a zkušenosti zákazníků. Vzhledem k rozsáhlému narušení našich tradičních pracovních návyků a menšímu množství příležitostí k osobní komunikaci se zákazníky potřebují firmy efektivnější způsoby, jak se zákazníky udržet kontakt. Realita je však taková, že kreativní komunikace musí být také vyvážena se silně omezenými rozpočty, zejména v důsledku pandemie.

Chápeme, že tisková komunikace přichází s vyšší cenou, zejména pokud je tisk řešen formou outsourcingu. Z tohoto důvodu je řada imagePRESS C170 navržena tak, aby vyhověla každodenním potřebám kanceláří, ale také aby vám umožnila interně experimentovat s vytvářením kreativnějších a kvalitnějších externích materiálů. Můžete nejen prozkoumat nové způsoby, jak zaujmout, ale zároveň se vyhnout nákladům na využití služeb outsourcingového partnera.

Řada imagePRESS C170 zvládne tisk na charakteristické formáty, včetně standardních formátů A4 a A3, obálky a média o gramáži až 350 g/m² a nabízí celý rozsah integrovaných profesionálních konečných úprav. Výběr zařízení, které podporuje výstup různých formátů, s lepšími povrchovými úpravami a vynikajícími barvami, může být důležitým faktorem, který vás odliší od konkurence.

Přináší transformaci, kvalitu a rychlost

Na pozadí neustálých změn vždy investujeme do vývoje nových produktů navržených tak, aby vyhověly vašim vyvíjejícím se potřebám. Prostřednictvím řad imageRUNNER ADVANCE DX C5800 a imagePRESS C170 jsme vytvořili dvě chytrá zařízení, která jsou důkazem našich odborných znalostí v oblastech bezproblémové integrace pracovních postupů zpracování dokumentů a technologií inteligentního tisku a skenování přizpůsobených na míru vašim potřebám.

Naše zařízení i nadále slouží jako prostředky podporující digitální transformaci a v případě zařízení imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nabízejí bezkonkurenční možnosti rychlé, spolehlivé a snadné digitalizace dokumentů. Tiskárna imagePRESS C170 představuje dokonalé řešení pro firmy, které chtějí interně vytvářet vysoce kvalitní kreativní výstupy a komunikovat se zákazníky prostřednictvím široké řady médií.

Získejte více informací o tom, jak vás naše nejnovější zařízení mohou podpořit na cestě k digitální transformaci.

Máte zájem o prohloubení svých profesionálních tiskových schopností? Zjistěte více o tom, jak vám může zařízení imagePRESS C170 pomoci interně vytvářet kvalitní výstupy.

Související produkty a řešení

Prozkoumat podrobněji

  • Článek

    Poskytování vysoké kvality bez kompromisů

    Pomáháme vám ohromit zákazníky za přijatelnou cenu.

    20 Jan 2021

  • ČLÁNEK

    Digitální transformace hybridního pracoviště pomocí tisku

    Transformace tisku tak, aby splňoval potřeby vašeho hybridního pracoviště.

    20 Jan 2021

  • ČLÁNEK

    Proměňte tištěné materiály ve svou tajnou zbraň k dosažení úspěchu

    Kvalitní tištěné materiály jsou vaší tajnou zbraní a novou normou k oslovení zákazníků.

  • Nejste si jisti, které produkty potřebujete pro své podnikání?

    Zásady ochrany osobních údajů společnosti

    Promluvte si s odborníkem v oblasti prodeje

    Máte dotaz nebo hledáte informace? Zadejte své údaje níže a jeden z našich odborníků vám zavolá.

    Hledáte technickou podporu?

    • Co nejdříve
    • 10:00 - 11:00
    • 11:00 - 12:00
    • 12:00 - 13:00
    • 13:00 - 14:00
    • 14:00 - 15:00
    • 15:00 - 16:00
    • 16:00 - 17:00
    • +420

    Zde uveďte jakékoli dodatečné informace, které mohou být pro naše odborníky užitečné

    Děkujeme

    Jeden z našich odborníků vám zavolá.

    [TIME]

    Na shledanou

    Omlouváme se

    Chyba