Bláznivé barvy
alt text goes here

LIVE FOR THE STORY

Vyhrajte hodnotné ceny v naší soutěži na téma "Bláznivé barvy".

Soutěžte

Bláznivé barvy

Letní období je plné slunce, světla, barev. Tak vyrazte ven a dobijte energii na místech, kde to divokými a bláznivými barvami jen hýří! Pohrajte si s odlesky, použijte barevné filtry, přebarvování, nebojte se ani divokých kombinací... Zaznamenejte zkrátka i ty nejbláznivější barvy léta!

Léto je plné zážitků, cest a výletů. Ve městech probíhají nejrůznější festivaly či trhy plné pulzující atmosféry. Rozhlédněte se kolem sebe a všímejte si nejroztodivnějších barevných kombinací, které toto prázdninové období přináší. Ty nejhezčí barevné fotografie označte #canoncrazycolors a @canonczsk. Odborná porota následně vybere sedm nejlepších snímků a jejich autory odmění instantními fotoaparáty Canon Zoemini S a C! 


 canon-zoemini

Podívejte, vyfoťte a vytiskněte

S instantním fotoaparátem a kapesní tiskárnou máte moc přímo v ruce

Podívejte se na video

Inspirujte se

Služba Get Inspired je vaším klíčovým zdrojem užitečných tipů pro fotografování, nákupním průvodcem a odborným zpravodajem – vše, co potřebujete k objevení toho nejlepšího fotoaparátu nebo tiskárny a k uskutečnění vašeho příštího tvůrčího nápadu.

Příběhy

Přečtěte si rozhovory a inspirativní příběhy od nadšenců v oboru a zjistěte vše o různých tvůrčích žánrech.

Všechny příběhy

Tipy a techniky

Díky našim profesionálním tipům a průvodcům se naučíte základní dovednosti fotografování, vyzkoušíte nové originální techniky a vylepšíte své fotografie.

Všechny tipy a techniky

Nejnovější články

Přihlásit se k odběru zpravodaje

Získejte všechny poslední novinky a informace o produktech

REGISTRUJTE SE NYNÍ