PRAHA, 3. května 2016 – Společnost Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes oznámila uvedení čtyř nových černobílých a barevných jednoúčelových tiskáren. Modely i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx a LBP712Cx jsou navržené tak, aby naplnily tiskové požadavky velkých podniků a nabídly flexibilní konfiguraci i vyšší produktivitu v robustním a kompaktním designu.

LBP351x FSL.jpg

Nejnovější jednoúčelové tiskárny vychází vstříc pracovním požadavkům napříč různými obory včetně zdravotnictví, práva i maloobchodu a dále zvyšují úroveň produktivity řady i-SENSYS. Modely i-SENSYS LBP351x/LBP352x přináší rychlost tisku až 55/62 stran za minutu a umožňují optimalizovat efektivitu práce u organizací s opravdu velkými objemy černobílého tisku. Za vylepšenou produktivitou stojí v případě těchto dvou tiskáren i vyšší celková kapacita papíru – až 3 600 listů. Vysokou rychlostí a velkou kapacitou papíru se mohou pochlubit i modely pro plnobarevný tisk – i-SENSYS LBP710Cx tiskne rychlostí 33 stran za minutu s kapacitou až 2 300 listů papíru, i-SENSYS LBP712Cx nabízí rychlost 38 stran za minutu a celkovou kapacitu papíru až 1 200 listů.

Všechna nová zařízení jsou kompaktní a ideální do míst s nedostatkem volného prostorou. Nové tiskárny firmám umožňují, aby zůstaly se svými zákazníky, klienty a spolupracovníky v kontaktu a mohly s nimi efektivněji komunikovat. Díky flexibilní konfiguraci mohou zákazníci tiskárnu umístit prakticky do libovolného dostupného prostoru, případně ji rozšířit o čtyři další zásobníky papíru včetně podavače médií specifických formátů, jako jsou například bankovní výpisy nebo lékařské předpisy. Modely i-SENSYS LBP710Cx a i-SENSYS LBP712Cx navíc využívají i nový barevný toner s vysokou výtěžností i vyšší kapacitou. Tento nový systém umožňuje výměnu tonerových kazet v delších časových intervalech a vedle zvýšení efektivity tak mohou zákazníci těžit i z nižších nákladů.

Díky podpoře mobilního tisku a možnosti využívat cloudové služby se mohou modely obou sérií pochlubit funkcionalitou pro podnikové zákazníky a současně malými nároky na pracovní prostor. Nové tiskárny jsou kompatibilní s technologiemi Apple AirPrint i Mopria a uživatelé tak mohou z kompatibilních mobilních zařízení tisknout dokumenty i na cestách. Zkrátka nepřijdou ani firmy, které využívají službu Google Cloud Print – nová zařízení jsou kompatibilní i s tímto typem cloudového tisku. Navíc díky bezproblémové integraci s platformou pro správu tisku Canon uniFLOW mají funkcionalitu určenou pro podnikové zákazníky k dispozici všechny pracovní skupiny napříč celou organizací.

Součástí nových modelů je i technologie Canon Quick First-Print, která umožňuje vytisknout dokument opravdu velmi rychle, a to i v případě, kdy je tiskárna před zahájením tisku v režimu spánku. Jde o další technologii, která má ve firemním prostředí významný podíl na maximálním zefektivnění tisku. Nejnovější zařízení jsou rovněž kompatibilní s tiskovými jazyky dle průmyslových standardů PCL5e/6 a Adobe PostScript, které zvyšují kompatibilitu v rámci integrace do stávající síťové infrastruktury.

„Nová zařízení přináší do řady i-SENSYS produkční rychlost a umožňují nám nabídnout ideální tiskové řešení všem oddělením, u kterých dochází ke styku se zákazníky a která velmi často bojují s nedostatkem volného prostoru,“ říká Daniel Míka, B2B Marketing Director ve společnosti Canon CZ. „Tyto tiskárny jsme navrhli s cílem umožnit jakékoli firmě, ve které platí, že čas jsou peníze, aby mohla maximalizovat svoji produktivitu i flexibilitu. Díky podpoře vysokorychlostního tisku, větší celkové kapacitě papíru a nové technologii tonerů představují naše nejnovější tiskárny rychlé a profesionální řešení, které umožňuje optimalizovat produktivitu na pracovišti a přinést tak výhody všem vytíženým prostředím.“

Jednoúčelové tiskárny Canon i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx a LBP712Cx budou v Evropě v prodeji od července 2016.

Klíčové vlastnosti tiskáren i-SENSYS LBP351x a LBP352x:

• Tisk rychlostí až 62 stran za minutu
  • Automatický oboustranný tisk
  • Možnost rozšíření až o 4 další podavače
  • Kapacita papíru až 3 600 listů
  • Možnost využití tonerových kazet s vysokou výtěžností
  • Podpora služby E-maintenance
  • Kompatibilita s technologiemi AirPrint a Mopria
  • Podpora služby Google Cloud Print
  • Podpora tiskových jazyků PCL5c/6 a Adobe PostScript
  • Aplikační platforma MEAP pro integraci s platformou uniFLOW

Klíčové vlastnosti tiskáren i-SENSYS LBP710Cx a i-SENSYS LBP712Cx:

• Tisk rychlostí až 38 stran za minutu
  • Automatický oboustranný tisk
  • Možnost rozšíření až o 3* další podavače
  • Kapacita papíru až 2 300* listů
  • Možnost využití tonerových kazet s vysokou výtěžností
  • Podpora služby E-maintenance
  • Kompatibilita s technologiemi AirPrint a Mopria
  • Podpora služby Google Cloud Print
  • Podpora tiskových jazyků PCL5c/6 a Adobe PostScript
  • Aplikační platforma MEAP pro integraci s platformou uniFLOW

* Pouze model LBP712Cx

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.

• Canon
  • Tiskové centrum
  • ...
  • Canon rozšiřuje svoji produktovou řadu i-SENSYS o nové vysokorychlostní jednoúčelové tiskárny pro zvýšení produktivity velkých podniků