Canon a AV Stumpfl na veletrhu ISE 2016 představí uchvacující double-4K projekci

PRAHA, 1. února 2016 – Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představí na veletrhu Integrated Systems Europe (ISE) 2016 ve spolupráci se společností AV Stumpfl uchvacující nekomprimovanou 4K projekci.

151216_Canon_Projector_Pictures_0047.jpg

Jako součást expozice Canon nazvané „Beyond 4K“ (hala 1, stánek F44) bude představena neuvěřitelně přesná a kvalitní 4K projekční technologie společnosti Canon. Dva propojené projektory Canon XEED 4K500ST budou promítat časosběrné video Londýna, které na fotoaparát Canon EOS 5DS R natočil Simeon Quarrie, cestovatel a ambasador značky Canon. Jako projekční plocha bude sloužit 4,5m plátno Fullwhite Curve vyrobené společností AV Stumpfl, které díky stabilní rámové konstrukci a flexibilnímu povrchu umožní návštěvníkům zažít opravdu pohlcující double-4K zážitek.

Hloubka a realistický dojem z instalované projekce jsou dosaženy pomocí špičkové technologie objektivů Canon a také díky serveru AV Stumpfl’s Wings Engine Raw. Server je optimalizován tak, že dokáže streamovat nativní nekomprimovaná 4K videa při rychlosti promítání 60 obrázků za sekundu, díky čemuž nabídne audiovizuální vjem bez viditelných zpomalení. Protože promítaný obsah není potřeba předem konvertovat, server výrazně zrychluje zpracování obsahu a zlevňuje jeho přípravu. Podporuje také průběžné vyhlazování hran a úpravy výstupního obrazu, a proto je promítaný obraz perfektně zobrazen i na zakřiveném povrchu.

„AV Stumpfl si váží toho, že může díky spolupráci s Canon Europe ukázat nejnovější pokroky ve 4K technologii. Instalace na veletrhu ISE ukazuje špičkovou kvalitu dvou významných výrobců AV techniky,“ říká Rudi Hradil, marketingový ředitel společnosti AV Stumpfl. „Naše cenami ověnčená technologie Wings Engine Raw je poprvé na světě instalována v media serveru podporujícím čtyři 4K streamy současně. Nabízí také novou a rychlejší instalaci. Díky tomu je perfektním řešením pro ty nejnáročnější instalace, kde naše inovativní a flexibilní technologie pomáhá zákazníkům, aby si užili dechberoucí 4K zážitky,“ dodává Hradil.

Navštivte stánek Canon (hala 1, stánek F44) a dopřejte si uchvacující projekci.

Doplňující informace k expozici „Beyond 4K“

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.