Prestižní ocenění iF Design Awards pro sedm produktů Canon

Praha, Česká republika, 29. února 2016 – Značka Canon získala ocenění organizace iF International Forum Design GmbH. Prestižní cenou iF Design Award pro rok 2016 bylo vyznamenáno sedm produktů Canon. Za zmínku stojí zejména 4K videokamera XC10, která obdržela nejvyšší možné ocenění v produktové kategorii – iF Gold Product Design Award 2016.

iF_GOLD_AWARD_2016.jpg
iF_DESIGN_AWARD_2016.jpg

Vítězný produkt: iF Gold Product Design Award 2016:

XC10 4K Camcorder_300.jpg

4K videokamera XC10

Vítězné produkty: iF Design Award 2016:

EOS 5DS_300.jpg

EOS 5DS / EOS 5DS R

EF 11-24mm f4L USM_300.jpg

EF 11-24mm f/4L USM

EOS M3_300.jpg

EOS M3

PowerShot G3 X_300.jpg

PowerShot G3 X

MX495_300.jpg

Řada PIXMA MX490 (na snímku PIXMA MX495)

MF229dw_300.jpg

Řada i-SENSYS MF220/210 (na snímku i-SENSYS MF229dw)

Ocenění iF  Design Awards získaly digitální zrcadlovky EOS 5DS / EOS 5DS R, ultra širokoúhlý objektiv EF 11-24mm f/4L USM, kompaktní systémový fotoaparát EOS M3, PowerShot G3 X se superzoomem, řada inkoustových tiskáren PIXMA MX490 a řada laserových multifunkčních tiskáren i-SENSYS MF220/210.

Ocenění iF Design Awards jsou udělována od roku 1953 a jsou považována za jedny z nejprestižnějších cen v oblasti designu. Mezinárodně uznávaní odborníci na design letos hodnotili 5 295 položek z 53 zemí v sedmi kategoriích – produktový design, obaly, komunikace, interiéry, architektura, design služeb a profesionální koncept.

Letošní rok je pro společnost Canon již dvaadvacátým rokem v řadě, kdy na ocenění iF Design Awards dosáhla. Uznání za dokonalý design si Canon velmi váží a své produkty bude i nadále vyvíjet tak, aby byly stále synonymem nejlepšího výkonu a mohly se pochlubit špičkovým designem.

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.