Petr Marc pověřen výkonem pozice Sales Manager pro Solutions & CBS

Praha, Česká republika, 22. února 2016 – Nově otevřenou pozici Sales Manager pro Solutions & CBS ve společnosti Canon CZ zastává od 1. února Petr Marc. Vytvořením této pozice potvrzuje Canon CZ svůj rostoucí důraz na oblast dokumentových služeb a řešení.

Hlavním úkolem v nové pozici bude vedení obchodního týmu CBS/IM a implementace schválené obchodní strategie a metodologie s důrazem na rozvoj nového a stávajícího obchodu. Po dobu pověření bude zároveň Petr Marc i nadále zastávat pozici Implementation & Services Development Managera pro oddělení CBS.

„V oblasti outsourcingových služeb souvisejících s dokumenty nabízíme našim zákazníkům spojení špičkových technologií, inovativních služeb, komplexního a profesionálního přístupu k zákazníkovi a dlouholetých zkušeností. Věřím, že stabilní základy a píle obchodního a marketingového týmu přispějí k dalšímu růstu Canon CZ v této oblasti,“ říká Petr Marc.

Do společnosti Canon CZ nastoupil Petr Marc v srpnu 2015. Během své předchozí pracovní kariéry se pohyboval mimo jiné na vedoucích pozicích v obchodu a poradenství ve společnostech Microsoft, Exact nebo Deloitte.

Canon vyrobil už 90 miliónů fotoaparátů série EOS a 130 miliónů objektivů řady EF

PRAHA, 17. října 2017 – Canon dosáhl dvou významných milníků – počet vyrobených fotoaparátů systému EOS s výměnnými objektivy překonal hranici 90 miliónů a řada výměnných objektivů EF se může pochlubit dokonce130 milióny vyrobených kusů . V případě systému EOS patří pořadové číslo 90 000 000 zrcadlovce EOS 5D Mark IV a 130milióntým výměnným objektivem značky Canon se stal model EF16 35mm f/2.8L III USM.