Petr Marc pověřen výkonem pozice Sales Manager pro Solutions & CBS

Praha, Česká republika, 22. února 2016 – Nově otevřenou pozici Sales Manager pro Solutions & CBS ve společnosti Canon CZ zastává od 1. února Petr Marc. Vytvořením této pozice potvrzuje Canon CZ svůj rostoucí důraz na oblast dokumentových služeb a řešení.

Hlavním úkolem v nové pozici bude vedení obchodního týmu CBS/IM a implementace schválené obchodní strategie a metodologie s důrazem na rozvoj nového a stávajícího obchodu. Po dobu pověření bude zároveň Petr Marc i nadále zastávat pozici Implementation & Services Development Managera pro oddělení CBS.

„V oblasti outsourcingových služeb souvisejících s dokumenty nabízíme našim zákazníkům spojení špičkových technologií, inovativních služeb, komplexního a profesionálního přístupu k zákazníkovi a dlouholetých zkušeností. Věřím, že stabilní základy a píle obchodního a marketingového týmu přispějí k dalšímu růstu Canon CZ v této oblasti,“ říká Petr Marc.

Do společnosti Canon CZ nastoupil Petr Marc v srpnu 2015. Během své předchozí pracovní kariéry se pohyboval mimo jiné na vedoucích pozicích v obchodu a poradenství ve společnostech Microsoft, Exact nebo Deloitte.

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.