Petr Marc pověřen výkonem pozice Sales Manager pro Solutions & CBS

Praha, Česká republika, 22. února 2016 – Nově otevřenou pozici Sales Manager pro Solutions & CBS ve společnosti Canon CZ zastává od 1. února Petr Marc. Vytvořením této pozice potvrzuje Canon CZ svůj rostoucí důraz na oblast dokumentových služeb a řešení.

Hlavním úkolem v nové pozici bude vedení obchodního týmu CBS/IM a implementace schválené obchodní strategie a metodologie s důrazem na rozvoj nového a stávajícího obchodu. Po dobu pověření bude zároveň Petr Marc i nadále zastávat pozici Implementation & Services Development Managera pro oddělení CBS.

„V oblasti outsourcingových služeb souvisejících s dokumenty nabízíme našim zákazníkům spojení špičkových technologií, inovativních služeb, komplexního a profesionálního přístupu k zákazníkovi a dlouholetých zkušeností. Věřím, že stabilní základy a píle obchodního a marketingového týmu přispějí k dalšímu růstu Canon CZ v této oblasti,“ říká Petr Marc.

Do společnosti Canon CZ nastoupil Petr Marc v srpnu 2015. Během své předchozí pracovní kariéry se pohyboval mimo jiné na vedoucích pozicích v obchodu a poradenství ve společnostech Microsoft, Exact nebo Deloitte.

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.