Petr Marc pověřen výkonem pozice Sales Manager pro Solutions & CBS

Praha, Česká republika, 22. února 2016 – Nově otevřenou pozici Sales Manager pro Solutions & CBS ve společnosti Canon CZ zastává od 1. února Petr Marc. Vytvořením této pozice potvrzuje Canon CZ svůj rostoucí důraz na oblast dokumentových služeb a řešení.

Hlavním úkolem v nové pozici bude vedení obchodního týmu CBS/IM a implementace schválené obchodní strategie a metodologie s důrazem na rozvoj nového a stávajícího obchodu. Po dobu pověření bude zároveň Petr Marc i nadále zastávat pozici Implementation & Services Development Managera pro oddělení CBS.

„V oblasti outsourcingových služeb souvisejících s dokumenty nabízíme našim zákazníkům spojení špičkových technologií, inovativních služeb, komplexního a profesionálního přístupu k zákazníkovi a dlouholetých zkušeností. Věřím, že stabilní základy a píle obchodního a marketingového týmu přispějí k dalšímu růstu Canon CZ v této oblasti,“ říká Petr Marc.

Do společnosti Canon CZ nastoupil Petr Marc v srpnu 2015. Během své předchozí pracovní kariéry se pohyboval mimo jiné na vedoucích pozicích v obchodu a poradenství ve společnostech Microsoft, Exact nebo Deloitte.

Etikety na jedničku. Nový stroj Océ LabelStream 4000 potvrzuje ambice společnosti Canon v segmentu obalů

PRAHA, 13. června 2018 – Společnost Canon, která je světovou špičkou v zobrazovacích řešeních, představila novou sérii UV inkoustových produkčních tiskáren pro průmyslové využití Océ LabelStream 4000, které navíc nabízejí možnost volitelných jednotek pro flexotisk, zušlechťování a dokončovací práce. S rychlostí výroby v rozmezí 950 – 1672 m2/h, která v tomto oboru patří k naprosté špičce, si tato produkční tiskárna říká o dominantní pozici na rostoucím trhu tisku etiket. Do konce letošního roku bude zařízení dostupné také v Evropě.