Václav Hána pověřen výkonem pozice Manager Center of Excellence for Intelligent Data Processing

Praha, Česká republika, 25. února 2016 – Výkonem pozice Manager Center of Excellence for Intelligent Data Processing (CoE-IDP) v týmu Canon Business Services pod vedením Antonína Brože byl nově pověřen Václav Hána. Hlavní náplní jeho práce bude příprava obchodní a marketingové strategie, odpovědnost za obchodní výsledky a vedení, motivace a rozvoj celého týmu CoE-IDP.

Václav Hána nastoupil v roce 2007 do společnosti Océ Česká republika a stál u vzniku centra pro skenování a vytěžování dat - Scanreco centrum (dnešní CoE-IDP). Ke svému působení dodává: „Za těch téměř 9 let jsme ušli velký kus cesty a věřím, že se nám podaří zúročit potenciál, který Centrum of Excellence a  jeho služby představují, zejména s ohledem na rozvoj služeb v oblasti digitalizace a správy dokumentů.“

Canon CoE-IDP poskytuje outsourcingové služby v oblasti digitalizace dokumentů, optického rozpoznávání znaků, sběru, vytěžování a archivace dat pro širokou zákaznickou základnu po celém světě. V rámci Canon Business Services poskytuje CoE‑IDP flexibilní a vysokokapacitní služby v technologicky vyspělém prostředí za skvělé ceny. Má dvě pobočky, a to v Praze a Ostravě.

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.