Václav Hána pověřen výkonem pozice Manager Center of Excellence for Intelligent Data Processing

Praha, Česká republika, 25. února 2016 – Výkonem pozice Manager Center of Excellence for Intelligent Data Processing (CoE-IDP) v týmu Canon Business Services pod vedením Antonína Brože byl nově pověřen Václav Hána. Hlavní náplní jeho práce bude příprava obchodní a marketingové strategie, odpovědnost za obchodní výsledky a vedení, motivace a rozvoj celého týmu CoE-IDP.

Václav Hána nastoupil v roce 2007 do společnosti Océ Česká republika a stál u vzniku centra pro skenování a vytěžování dat - Scanreco centrum (dnešní CoE-IDP). Ke svému působení dodává: „Za těch téměř 9 let jsme ušli velký kus cesty a věřím, že se nám podaří zúročit potenciál, který Centrum of Excellence a  jeho služby představují, zejména s ohledem na rozvoj služeb v oblasti digitalizace a správy dokumentů.“

Canon CoE-IDP poskytuje outsourcingové služby v oblasti digitalizace dokumentů, optického rozpoznávání znaků, sběru, vytěžování a archivace dat pro širokou zákaznickou základnu po celém světě. V rámci Canon Business Services poskytuje CoE‑IDP flexibilní a vysokokapacitní služby v technologicky vyspělém prostředí za skvělé ceny. Má dvě pobočky, a to v Praze a Ostravě.

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.