Canon spustil novou komunikační kampaň a na vybrané produkty nabízí delší záruku a vylepšené záruční služby

PRAHA, 1. března 2016 – Společnost Canon dnes spustila novou komunikační a vizuální kampaň na podporu prodeje produktů Canon, která cílí na malé a střední firmy a na spotřebitele v segmentu malá a domácí kancelář. Start nové kampaně nazvané Do What You Love! je spojený s prodloužením a rozšířením promoční akce na IT/Office produkty, která nabízí prodlouženou záruku a vylepšené záruční služby.

Picture_DWYL.jpg

Nedávný průzkum, který pro společnost Canon Europe provedla společnost ICM, ukázal, že papírování a byrokracie nebo problémy se správným fungováním a nastavení IT jsou největší problém z hlediska plýtvání času majitelů malých a středních firem. Například více než pětina (28 %) z nich připouští, že administrativní činnost jim zbytečně bere čas i energii, kterou by mohli věnovat fungování svého podnikání. „Naše nová kampaň má za cíl mnohdy frustrovaným podnikatelům a majitelům firem sdělit, že čas věnovaný administrativní činnosti nebo neustálým úpravám nesprávně zvoleného a nastaveného IT vybavení a softwaru mohou strávit tím, co je baví, co mají rádi, co milují – budováním vlastního byznysu. K tomu jim dopomohou naše zařízení ve spojení s doprovodnými službami,“ říká Radka Palánová, Corporate&Marketing Communication Manager Canon CZ, podle níž se společnost Canon s novou nadnárodní kampaní Do What You Love! snaží vymezit od konkurence a zájem zákazníka získat odlišnou vizualizací. „Podoba kampaně Do What You Love! je naprosto odlišná od toho, co lze na trhu v uvedených segmentech běžně zaznamenat,“ dodává Radka Palánová.

Promoční akce spojená se startem komunikační kampaně na IT/Office produkty, která nabízí prodlouženou záruku a vylepšené záruční služby, se mohou zúčastnit zákazníci, kteří si zakoupí produkt Canon a následně vyplní on-line formulář žádosti, který je k dispozici na www.canon.cz/promozaruka, kde jsou i kompletní podmínky akce včetně detailních informací o všech nabízených produktech. Akce trvá od 1. 3. 2016 do 31. 3. 2017.

Oživte své vzpomínky s novými domácími tiskárnami Canon

PRAHA, 5. prosince 2017 – Canon představuje dvě nové tiskárny z produktové řady PIXMA – modely TS205 a TS305. Obě tiskárny jsou ideální pro domácí uživatele a studenty, kteří ocení jak malé rozměry, vysokou kvalitu tisku, širokou konektivitu a funkční možnosti, tak i nízkou pořizovací cenu.