Canon spustil novou komunikační kampaň a na vybrané produkty nabízí delší záruku a vylepšené záruční služby

PRAHA, 1. března 2016 – Společnost Canon dnes spustila novou komunikační a vizuální kampaň na podporu prodeje produktů Canon, která cílí na malé a střední firmy a na spotřebitele v segmentu malá a domácí kancelář. Start nové kampaně nazvané Do What You Love! je spojený s prodloužením a rozšířením promoční akce na IT/Office produkty, která nabízí prodlouženou záruku a vylepšené záruční služby.

Picture_DWYL.jpg

Nedávný průzkum, který pro společnost Canon Europe provedla společnost ICM, ukázal, že papírování a byrokracie nebo problémy se správným fungováním a nastavení IT jsou největší problém z hlediska plýtvání času majitelů malých a středních firem. Například více než pětina (28 %) z nich připouští, že administrativní činnost jim zbytečně bere čas i energii, kterou by mohli věnovat fungování svého podnikání. „Naše nová kampaň má za cíl mnohdy frustrovaným podnikatelům a majitelům firem sdělit, že čas věnovaný administrativní činnosti nebo neustálým úpravám nesprávně zvoleného a nastaveného IT vybavení a softwaru mohou strávit tím, co je baví, co mají rádi, co milují – budováním vlastního byznysu. K tomu jim dopomohou naše zařízení ve spojení s doprovodnými službami,“ říká Radka Palánová, Corporate&Marketing Communication Manager Canon CZ, podle níž se společnost Canon s novou nadnárodní kampaní Do What You Love! snaží vymezit od konkurence a zájem zákazníka získat odlišnou vizualizací. „Podoba kampaně Do What You Love! je naprosto odlišná od toho, co lze na trhu v uvedených segmentech běžně zaznamenat,“ dodává Radka Palánová.

Promoční akce spojená se startem komunikační kampaně na IT/Office produkty, která nabízí prodlouženou záruku a vylepšené záruční služby, se mohou zúčastnit zákazníci, kteří si zakoupí produkt Canon a následně vyplní on-line formulář žádosti, který je k dispozici na www.canon.cz/promozaruka, kde jsou i kompletní podmínky akce včetně detailních informací o všech nabízených produktech. Akce trvá od 1. 3. 2016 do 31. 3. 2017.

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.