Na FESPA Digital 2016 Canon ukazuje, jak těžit ze zájmu o rostoucí kreativní odvětví

PRAHA, 8. března 2016 – V nizozemském Amsterdamu dnes odstartoval veletrh FESPA Digital 2016. Společnost Canon zde do pátku 11. března představí příležitosti, které tisk přináší kreativním odvětvím.

Kreativní a kulturní segment vytváří přes 3 % hrubého domácího produktu a pracovních míst celé Evropské unie a je třetím největším v Evropě. Pro poskytovatele tiskových služeb, komerční reprografiky, grafiky a fotografy představuje FESPA příležitost, jak získat novou inspiraci a příležitost k růstu jejich podnikání, získání konkurenčních nabídek a specializaci na nové trhy

Co tým Canon nabízí návštěvníkům na veletrhu FESPA Digital 2016?

• Ukázky, jak experimenty s novými aplikacemi a technologiemi mohou odhalit kreativitu v tisku a transformovat obchodní nabídky.
  • Exkluzivní ukázky nové řady velkoformátových tiskáren, která přichází s průlomovou technologií od vstupu po výstup.
  • Evropskou premiéru dvou nových víceúčelových plochých tiskáren Océ Arizona 1280 XT a Océ Arizona 1280 GT.
  • Prezentaci špičkových technologií 3D tisku.
  • Rady, jak může kreativní, architektonický a výrobní průmysl těžit z rostoucího kreativního odvětví.

Canon je na veletrhu doprovázen mnoha partnery, včetně fotografa, designéra a filmaře Cliva Bootha, Daga Myrestranda, výkonného ředitele norské společnosti Bitmap, která poskytuje fotografické, filmařské i kreativní tiskové služby, nebo zástupci uznávané Design Academy Eindhoven. Návštěvníci expozice Canon mají jedinečnou možnost při diskusích získat mnoho čerstvých nápadů a názorů, které mohou pomoci k dosažení úspěchu v kreativním odvětví. Hosté se zároveň dozvědí, jak vytěžit maximum z digitálního tisku a dostanou také informace o mnoha tiskových aplikacích, které jsou dnes pro kreativní profesionály k dispozici.

Nová videokamera Canon XF705 s podporou formátu XF-HEVC přináší revoluci v oblasti televizního vysílání

PRAHA, 12. září 2018 – Canon dnes představil nejnovější přírůstek do své řady profesionálních videokamer XF – novou vlajkovou loď XF705. Videokamera využívá souborový formát nové generace XF-HEVC a umí na paměťovou kartu SD pořizovat záznam v rozlišení 4K UHD při snímkovací frekvenci 50p s desetibitovým vzorkováním 4:2:2. Díky spojení snímače CMOS typu 1,0 s obrazovým procesorem DIGIC DV6 se XF705 může pochlubit velmi nízkým šumem, vysokou citlivostí, hloubkou ostrosti typickou pro tradiční filmové záběry i výstupy v mimořádné kvalitě a působivými detaily. Nová videokamera přináší i lepší podporu práce s vysokým dynamickým rozsahem a zcela zásadně tak vylepšuje workflow pro HDR produkci v rozlišení UHD.