Na FESPA Digital 2016 Canon ukazuje, jak těžit ze zájmu o rostoucí kreativní odvětví

PRAHA, 8. března 2016 – V nizozemském Amsterdamu dnes odstartoval veletrh FESPA Digital 2016. Společnost Canon zde do pátku 11. března představí příležitosti, které tisk přináší kreativním odvětvím.

Kreativní a kulturní segment vytváří přes 3 % hrubého domácího produktu a pracovních míst celé Evropské unie a je třetím největším v Evropě. Pro poskytovatele tiskových služeb, komerční reprografiky, grafiky a fotografy představuje FESPA příležitost, jak získat novou inspiraci a příležitost k růstu jejich podnikání, získání konkurenčních nabídek a specializaci na nové trhy

Co tým Canon nabízí návštěvníkům na veletrhu FESPA Digital 2016?

• Ukázky, jak experimenty s novými aplikacemi a technologiemi mohou odhalit kreativitu v tisku a transformovat obchodní nabídky.
  • Exkluzivní ukázky nové řady velkoformátových tiskáren, která přichází s průlomovou technologií od vstupu po výstup.
  • Evropskou premiéru dvou nových víceúčelových plochých tiskáren Océ Arizona 1280 XT a Océ Arizona 1280 GT.
  • Prezentaci špičkových technologií 3D tisku.
  • Rady, jak může kreativní, architektonický a výrobní průmysl těžit z rostoucího kreativního odvětví.

Canon je na veletrhu doprovázen mnoha partnery, včetně fotografa, designéra a filmaře Cliva Bootha, Daga Myrestranda, výkonného ředitele norské společnosti Bitmap, která poskytuje fotografické, filmařské i kreativní tiskové služby, nebo zástupci uznávané Design Academy Eindhoven. Návštěvníci expozice Canon mají jedinečnou možnost při diskusích získat mnoho čerstvých nápadů a názorů, které mohou pomoci k dosažení úspěchu v kreativním odvětví. Hosté se zároveň dozvědí, jak vytěžit maximum z digitálního tisku a dostanou také informace o mnoha tiskových aplikacích, které jsou dnes pro kreativní profesionály k dispozici.

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.