Tiskárna Canon i-SENSYS LBP151dw šetří malým pracovištím prostor i čas

PRAHA, 1. března 2016 – Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, uvádí nejnovější tiskárnu i-SENSYS LBP151dw. Canon novou černobílou laserovou tiskárnu navrhl tak, aby efektivně řešila tiskové potřeby malých pracovních skupin, které se musí vypořádat s nedostatkem volného prostoru. Navíc ve stylovém kompaktním designu nabízí lepší konektivitu i vyšší produktivitu.

LBP151dw FSR.jpg

Canon i-SENSYS LBP151dw je ideální pro použití v malých kancelářských prostorách. Hodí se pro prostory bank, nemocnic i pro maloobchodní prostředí. Do vínku získala podporu standardních tiskových jazyků PCL 5e i PCL 6, které zvyšují flexibilitu integrace do síťové infrastruktury. Zprovoznění nové tiskárny je velmi pohodlné i díky jejím malým rozměrům. Nový model tak představuje snadno použitelné a spolehlivé řešení i pro nasazení v prostředích, kde dochází ke styku se zákazníky.

Díky vestavěné Wi-Fi konektivitě a komplexní podpoře mobilního tisku dovoluje Canon i-SENSYS LBP151dw v malých kancelářích optimalizovat mobilní způsoby práce. Uživatelé zařízení se systémy iOS a Android mají k dispozici zdarma dostupnou aplikaci Canon PRINT Business, díky níž lze dokumenty, prezentace a obrázky tisknout z mobilních zařízení i na cestách a zvýšit tak svoji produktivitu. Model  LBP151dw navíc podporuje i služby Google Cloud Print a Mopria Print Service, což uživatelům operačního systému Android zajišťuje ještě větší efektivitu mobilního tisku.

Canon i-SENSYS LBP151dw se může pochlubit rychlostí tisku až 27 stran za minutu i automatickým oboustranným tiskem a přináší tak ideální řešení pro firmy, které potřebují urychlit kancelářské procesy. Technologie Quick First-Print společnosti Canon umožňují vytisknout dokument opravdu velmi rychle, a to i v případě, kdy je tiskárna před zahájením tisku v režimu spánku. Právě tyto technologie pomáhají tomu, aby se firmy mohly soustředit na zajišťování svých nejdůležitějších každodenních činností.

„Tiskárnu LBP151dw jsme navrhli tak, aby umožnila lepší integraci a nabídla dokonalejší mobilní funkcionalitu. To vše v malém, ale stále dostatečně odolném provedení,“ říká Patrícia Královičová, Product Business Development Manager společnosti Canon CZ. „Díky spojení tiskových jazyků PCL 5e/6 a Wi-Fi mají malé kanceláře k dispozici v jednom kompaktním zařízení efektivní a spolehlivé řešení, které pomocí vyšší produktivity pracovníků a větší propojitelnosti umožní jejich transformaci do podoby mnohem výkonnějších pracovišť.“

Tiskárna i-SENSYS LBP151dw bude v prodeji od dubna 2016 za cenu 4 990 Kč.

Klíčové vlastnosti LBP151dw:

• Tisk rychlostí až 27 stran za minutu
  • Wi-Fi konektivita
  • Rychlý první výtisk
  • Doba pro výstup prvního výtisku (FPOT) jen 8 sekund
  • Podpora technologie MOPRIA
  • Podpora služby Google Cloud Print
  • Podpora tiskových jazyků PCL 5e a PCL 6
  • Automatický oboustranný tisk

i-SENSYS LBP151dw Obrázky

Oživte své vzpomínky s novými domácími tiskárnami Canon

PRAHA, 5. prosince 2017 – Canon představuje dvě nové tiskárny z produktové řady PIXMA – modely TS205 a TS305. Obě tiskárny jsou ideální pro domácí uživatele a studenty, kteří ocení jak malé rozměry, vysokou kvalitu tisku, širokou konektivitu a funkční možnosti, tak i nízkou pořizovací cenu.