Tiskárna Canon i-SENSYS LBP151dw šetří malým pracovištím prostor i čas

PRAHA, 1. března 2016 – Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, uvádí nejnovější tiskárnu i-SENSYS LBP151dw. Canon novou černobílou laserovou tiskárnu navrhl tak, aby efektivně řešila tiskové potřeby malých pracovních skupin, které se musí vypořádat s nedostatkem volného prostoru. Navíc ve stylovém kompaktním designu nabízí lepší konektivitu i vyšší produktivitu.

LBP151dw FSR.jpg

Canon i-SENSYS LBP151dw je ideální pro použití v malých kancelářských prostorách. Hodí se pro prostory bank, nemocnic i pro maloobchodní prostředí. Do vínku získala podporu standardních tiskových jazyků PCL 5e i PCL 6, které zvyšují flexibilitu integrace do síťové infrastruktury. Zprovoznění nové tiskárny je velmi pohodlné i díky jejím malým rozměrům. Nový model tak představuje snadno použitelné a spolehlivé řešení i pro nasazení v prostředích, kde dochází ke styku se zákazníky.

Díky vestavěné Wi-Fi konektivitě a komplexní podpoře mobilního tisku dovoluje Canon i-SENSYS LBP151dw v malých kancelářích optimalizovat mobilní způsoby práce. Uživatelé zařízení se systémy iOS a Android mají k dispozici zdarma dostupnou aplikaci Canon PRINT Business, díky níž lze dokumenty, prezentace a obrázky tisknout z mobilních zařízení i na cestách a zvýšit tak svoji produktivitu. Model  LBP151dw navíc podporuje i služby Google Cloud Print a Mopria Print Service, což uživatelům operačního systému Android zajišťuje ještě větší efektivitu mobilního tisku.

Canon i-SENSYS LBP151dw se může pochlubit rychlostí tisku až 27 stran za minutu i automatickým oboustranným tiskem a přináší tak ideální řešení pro firmy, které potřebují urychlit kancelářské procesy. Technologie Quick First-Print společnosti Canon umožňují vytisknout dokument opravdu velmi rychle, a to i v případě, kdy je tiskárna před zahájením tisku v režimu spánku. Právě tyto technologie pomáhají tomu, aby se firmy mohly soustředit na zajišťování svých nejdůležitějších každodenních činností.

„Tiskárnu LBP151dw jsme navrhli tak, aby umožnila lepší integraci a nabídla dokonalejší mobilní funkcionalitu. To vše v malém, ale stále dostatečně odolném provedení,“ říká Patrícia Královičová, Product Business Development Manager společnosti Canon CZ. „Díky spojení tiskových jazyků PCL 5e/6 a Wi-Fi mají malé kanceláře k dispozici v jednom kompaktním zařízení efektivní a spolehlivé řešení, které pomocí vyšší produktivity pracovníků a větší propojitelnosti umožní jejich transformaci do podoby mnohem výkonnějších pracovišť.“

Tiskárna i-SENSYS LBP151dw bude v prodeji od dubna 2016 za cenu 4 990 Kč.

Klíčové vlastnosti LBP151dw:

• Tisk rychlostí až 27 stran za minutu
  • Wi-Fi konektivita
  • Rychlý první výtisk
  • Doba pro výstup prvního výtisku (FPOT) jen 8 sekund
  • Podpora technologie MOPRIA
  • Podpora služby Google Cloud Print
  • Podpora tiskových jazyků PCL 5e a PCL 6
  • Automatický oboustranný tisk

i-SENSYS LBP151dw Obrázky

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.