Canon na veletrhu drupa 2016 pomůže zákazníkům odhalit jejich podnikatelský potenciál

PRAHA, 14. dubna 2016 – Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představí na veletrhu drupa 2016 kompletní řadu velmi úspěšných inkoustových a tonerových řešení od malého až po velký formát. Canon převede produktivní a vysoce kvalitní technologie, které reagují na vyvíjející se požadavky komerčních tiskáren i interních tiskových oddělení, a to bez ohledu na jejich velikost nebo typ. Veletrh drupa 2016 se koná v Düsseldorfu ve dnech 31. 5. až 10. 6. 2016. Expozici Canon o velikosti přes 3000 metrů čtverečních bude možné najít v hale 8a (stánek B50).

Pro většinu návštěvníků bude vrcholem veletrhu možnost vůbec poprvé spatřit nejnovější produkční tiskové systémy značky Canon, konkrétně pak:

• Océ VarioPrint i300 – inkoustový archový tiskový stroj s novými možnostmi a dokončovacími rozšířeními
  • imagePRESS C10000VP – digitální produkční tiskárnu s rychlostí tisku až 100 stran za minutu
  • imagePRESS C8000VP – digitální produkční tiskárnu s rychlostí tisku až 80 stran za minutu
  • Océ ColorStream 6000 Chroma – vysokorychlostní komerční inkoustový systém s novými inkousty Chromera
  • ImageStream 2400 – inkoustový stroj pro plnobarevný tisk na běžný papír s povrchovou úpravou
  • ColorWave 910 – vysokorychlostní jednoprůchodovou barevnou inkoustovou tiskárnu

Součástí prezentace společnosti Canon budou i další evropské premiéry nových modelů velkoformátových tiskáren.

Uspořádání stánku Canon bude odpovídat jednotlivým oblastem tisku. Každý návštěvník tak snadno najde řešení, o které se zajímá. Půjde zejména o:

• komerční tisk
  • obchodní komunikaci včetně transakčního tisku a direct mailu
  • tisk publikací včetně knih, časopisů a novin
  • reklamu a kreativní tvorbu včetně výstavní grafiky
  • funkční a průmyslový tisk pro průmyslové využití včetně 3D tisku
  • práci s obaly
  • fotografické produkty

#UnleashPrint
Každá část expozice společnosti Canon bude ve znamení nové kampaně nazvané #UnleashPrint, která komunikuje vášeň značky pro tisk, který chápe jako jedinečný a velmi mocný nástroj, vyzdvihuje jeho hodnotu a navíc otevírá dosud nevyužitý potenciál celé této oblasti. Návštěvníci veletrhu drupa 2016 zjistí, jak jim Canon může s „odkrytím možností tisku“ pomoci díky spojení technologických inovací se zkušenostmi s implementací nových inteligentních obchodních modelů, které zvyšují schopnost tisku reagovat na měnící se požadavky zákazníků.

V každé zóně své výstavní plochy předvede Canon mimořádně tvůrčí tiskové aplikace, aby inspiroval návštěvníky k rozšíření jejich portfolia i k posunutí současných hranic možností tisku. Jako součást dlouhodobé podpory zákazníků předvede Canon návštěvníkům i to, jak mohou prostřednictvím integrace s digitálními platformami zvýšit účinnost tiskovin pro zajištění spolehlivé multikanálové komunikace, která nejenže zlepší zkušenosti zákazníků a bude je stimulovat k odpovědi, ale také udělá z tisku stejně měřitelný nástroj jako jakýkoli jiný prostředek v komunikačním mixu.

Během celé doby konání veletrhu drupa budou k dispozici experti společnosti Canon, kteří s poskytovateli tiskových služeb proberou jejich ambice i plány na další rozvoj. Prostřednictvím úspěšných nástrojů, jako je assessment Canon Business & Innovation Scan nebo program Essential Business Builder Program, nabídne Canon i praktické rady a názory na celou oblast tisku v širších souvislostech.

„Bez ohledu na svoji velikost, profil nebo zaměření nás v našem stánku může navštívit každý poskytovatel tiskových služeb a probrat s námi to, jak mu můžeme pomoci s podnikatelským růstem,“ říká Jeppe Frandsen, Executive Vice President of Industrial & Production Solutions společnosti Canon Europe. „Jsme lídrem na trhu jak v inkoustových, tak i tonerových technologiích tisku, které pokrývají široké spektrum aplikací. Navíc se můžeme pochlubit i obrovskou mezinárodní zákaznickou základnou, která zahrnuje všechny typy podnikání v oblasti tisku.“

„Vysoce výkonná řešení, která na veletrhu drupa předvedeme, jsou výsledkem našeho trvalého úsilí v oblasti výzkumu a vývoje, navíc ovlivněného poznatky z opravdu těsné spolupráce s komunitou našich zákazníků,“ pokračuje Jeppe Frandsen. „Kombinace špičkových technologií, zkušeností a neustálého dialogu se zákazníky nás staví do pozice, ze které můžeme poskytovatelům tiskových služeb pomáhat se zavedením digitálních obchodních modelů orientovaných na zákazníky a umožnit jim tak odhalit veškerý potenciál jejich podnikání.“

Canon ze svého rozsáhlého portfolia tiskových řešení na veletrhu drupa 2016 předvede například:

• řadu vysoce výkonných digitálních inkoustových strojů pro kontinuální i archový tisk v celém spektru velkoobjemové komerční produkce
  • rozšířenou rodinu digitálních tonerových strojů, které zvládají komerční tisk vysoce kvalitních výstupů rychlostí až 100 stran za minutu
  • velkoformátová výstupní zařízení včetně flatbed i roll-to-roll a tonerových i inkoustových tiskových strojů, které pokrývají široké spektrum využití od komerčního velkoformátového tisku přes tisk značení i výstupů z oblasti grafiky až po dekorativní a funkční tisk
  • širokou škálu řešení pro automatizaci workflow i podpůrné softwarové aplikace
  • rostoucí řadu integrovaných a samostatných dokončovacích řešení

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.