Canon na akci NAB 2016 představil řadu aktualizací produktových firmware včetně Canon Log3 pro EOS C300 Mark II

Praha, Česká republika, 13. dubna 2016 – Společnost Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představil aktualizace firmware u několika produktů prezentovaných na akci Národní asociace provozovatelů televizního vysílání NAB 2016. Nové aktualizace firmware přinášejí řadu vylepšených funkcí pro profesionální uživatele, včetně efektivnější práce, snadnějšího použití, ostření a korekce objektivů, barevných prostor a kreativní flexibility pro produkty z řady EOS Cinema, HD Video a referenční 4K monitory.

Přehled aktualizací firmware:

• Aktualizace pro EOS C300 Mark II umožní různé funkce, jako je natáčení s novou technologií Canon Log3, zvětšení hledáčku během nahrávání, průvodce ostřením s objektivy EF Cinema Prime, funkce automatické clony a zoomu na rukojeti multiovladače u objektivů nové řady COMPACT-SERVO a CINE-SERVO, snímač Canon Dual Pixel CMOS AF (DAF) s objektivy COMPACT-SERVO 18-80mm a CINE-SERVO 17-120mm, výstup ACES 1.0, aktualizace korekce periferního osvětlení a celkové vylepšení obrazu (např. snížení hladiny šumu při špatném osvětlení pro Canon Log2)
  • Aktualizace pro EOS C100 Mark II umožní funkce automatické clony a zoomu na rukojeti multiovladače u objektivů nové řady COMPACT-SERVO a CINE-SERVO, snímač Canon Dual Pixel CMOS AF (DAF) s objektivy COMPACT-SERVO 18-80mm a CINE-SERVO 17-120mm, aktualizace korekce periferního osvětlení a nastavitelné zakázání mikrofonu
  • Firmware 4K referenčního monitoru DP-V2410 bude aktualizován na podporu ARRI Log C a ARRI metadat, vylepší kontrast displeje a dynamický rozsah, přidá podporu pro profily Canon Log3 a Hybrid Log Gamma a pro zobrazení vstupního signálu SMPTE 2084 na monitoru
  • Aktualizovaný firmware 4K referenčního monitoru DP-V3010 vylepší kontrast displeje a dynamický rozsah, přidá podporu pro profily Canon Log3 a Hybrid Log Gamma a pro zobrazení vstupního signálu SMPTE 2084 na monitoru
  • Objektiv CINE-SERVO 17-120mm bude aktualizován tak, aby byl kompatibilní s funkcemi snímače Canon Dual Pixel CMOS AF (DAF) v přístrojích EOS C300 Mark II a EOS C100 Mark II
  • Aktualizace pro kameru ME20F-SH bude zahrnovat podporu pro dalších 19 EF a CINE objektivů, což zpřístupní více tvůrčích možností v širší škále natáčecích aplikací včetně televizní a filmové produkce
  • Aktualizace profesionálních videokamer XA35 a XA30 a videokamery LEGRIA HF G40 obsahují nový MP4 formát souborů při datovém toku souborů 8Mbps (720 / 59.94P, 50P) umožňující uživateli natáčet záběry s nízkou přenosovou rychlostí
  • Aktualizace firmware pro profesionální videokamery XF305 a XF300 zahrnují nové režimy natáčení umožňující větší kreativní flexibilitu, režim dynamického rozsahu Wide DR Gamma (600 %), režim priority zvýraznění, signálu a šumu
  • Firmware 4K videokamery XC10 bude po aktualizaci obsahovat nový MP4 formát souborů v režimu HD, vylepšenou rychlost ostření a volbu rychlosti závěrky pro redukci blikání

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.