Canon představuje nové systémy Océ PlotWave s inovacemi pro práci s technickou dokumentací

PRAHA, 3. května 2016 – Společnost Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, oznámila uvedení čtyř nových monochromatických velkoformátových zařízení Océ PlotWave 345, 365, 450 a 550. Vysoce výkonné PlotWave systémy, určené především pro velmi vytížené pracovní týmy z odvětví architektury, strojírenství, stavebnictví a výroby, si bez námahy poradí se zpracováním velkých souborů technické dokumentace a šetří přitom čas i peníze.

Océ PlotWave 345/365 jsou ideální pro menší a středně velké pracovní týmy, které chtějí s nejmenším možným úsilím získat skvěle vypadající dokumenty. Océ PlotWave 450/550 splňují nároky větších pracovních týmů a poskytovatelů tiskových a kopírovacích služeb, kteří hledají efektivnější řešení pro zpracování větších sad technické dokumentace během rutinní práce i při provozních špičkách.

Konzistentní a jednoduchá výkonnost
Nejnovější řada Océ PlotWave v sobě spojuje robustní design s profesionální kvalitou černobílého tisku. Díky použití technologie Océ Radiant Fusing trvá probuzení z režimu spánku a vytištění první stránky pouze 30 sekund, což uživatelům ušetří až hodinu denně a sníží náklady na energii na polovinu oproti srovnatelným systémům.

Océ PlotWave 345/365 pro menší pracovní skupiny vytisknou až 6 výtisků velikosti A1 nebo D za minutu. Océ PlotWave 450/550 pro větší objemy tisku vytisknou za minutu 10 výtisků velikosti A1 nebo D.

Pro maximalizaci efektivity mohou uživatelé používat barevný skener a kopírovat dokumenty během tisku. Zařízení rovněž podporují Océ Publisher Select 2, což jim umožňuje současně vytvářet, tisknout a spravovat více sad technické dokumentace. Funkce náhledu „What You See is What You Print“ upozorní na potenciální chyby ještě před vytištěním a zjednodušuje změnu nastavení pro získání přesných výsledků. Plně integrovaná, volitelná on-line skládačka Océ pro Océ PlotWave 450/550 na stisknutí tlačítka generuje profesionálně složené dokumenty.

Základem nových zařízení je použitelnost a jednoduchost. Součástí je i Océ PlotWave ClearConnect – intuitivní dotykový displej, který pracuje jako tablet – zajišťující snadné zvýšení produktivity. Uživatelé těží rovněž z plné integrace do cloudu a z funkce mobilního tisku, díky které mohou tisknout dokumenty z tabletů, počítačů nebo smartphonů s využitím Océ Mobile WebTools. Podpora až čtyř tiskových rolí umožňuje pracovním týmům nepřetržitě dodávat vysoce kvalitní technickou dokumentaci s méně odstávkami kvůli výměně tiskových rolí.

Pokaždé profesionální kvalita
Nová generace technologie Océ Radiant Fusing poskytuje vysoce kvalitní dokumenty, které vydrží intenzivní využití uvnitř i venku. Díky technologii Pico Printing s vysokým rozlišením 1 200 × 600 dpi jsou nová zařízení ideální pro CAD prostředí, kde je důležitý každý detail. Rozšíření o technologii Océ Image Logic® umožňuje brilantní reprodukci tenkých linek, stejně jako kompenzaci záhybů a světlých barev pro produkování špičkových výsledků při kopírování a skenování.

Základem je bezpečnost a efektivita
Nové systémy Océ PlotWave nabízejí funkce pro zvýšení zabezpečení tiskového prostředí, jako je například podpora čipových karet a Secure Login, s cílem pomoci firmám lépe chránit jejich duševní vlastnictví a podnikový majetek. Důvěrné informace jsou dále chráněny vestavěnou platformou Windows 8 a také díky kontroléru Océ POWERsync. Nová zařízení mohou být snadno integrována se současným hardwarem a softwarem včetně uniFLOW, platformy společnosti Canon pro řízení tisku.

Pierre-Olivier Esteban, evropský marketingový ředitel pro TDS/DGS ve společnosti Canon Europe, dodává: „Nejnovější přírůstky do naší rodiny systémů Océ PlotWave zdůrazňují náš závazek k technickým uživatelům napříč odvětvími architektury, strojírenství, stavebnictví a výroby. Tato odvětví jsou nucena se přizpůsobovat, aby splnila rostoucí poptávku po přesnějším a bezpečnějším tisku. Naše nejnovější zařízení byla navržena s cílem pomoci technickým uživatelům a poskytovatelům tiskových služeb dále zlepšovat svoje podnikání. Mohou je využít pro rychlejší a flexibilnější práci, snížení nákladů a ochranu kriticky důležitého podnikového majetku. Nové systémy Océ PlotWave poskytují bezpečnější tiskové prostředí, které zároveň udržuje nízké náklady, vysokou produktivitu a jednoduchost tisku.“

Océ PlotWave 345, 365, 450 a 550 budou v regionu Evropy, Středního Východu a Afriky dostupné od 2. května 2016.

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.