Canon je tradičním partnerem barevného běhu Color Run

Praha, Česká republika, 13. května 2016 – Společnost Canon se v letošním roce stala opět partnerem největší barevné běžecké události na světě. The Color Run™ odstartuje 4. června v 16 hodin na pražském Výstavišti v Holešovicích, běžci se však na místě budou připravovat již od 14 hodin, aby si nejzábavnější a nejbarevnější běh ve svém životě užili opravdu naplno. V promo stánku Canon si navíc budou moci pořídit stylové fotografie a sdílet je se svými přáteli na sociálních sítích.

The Color Run™ je dlouhý pět kilometrů, z nichž každý je spojen s jednou barvou. Všechny barvy jsou samozřejmě čistě přírodní a zdravotně nezávadné. Cílovou rovinku zaštiťuje značka Canon.

„Canon a běh je naprosto ideální spojení, což u takovéto barevné akce platí dvojnásob. Množství vizuálně zajímavých momentů, pohyb, energie, zábava a pozitivní emoce v barevné perspektivě lákají natolik, že ani řada z nás neodolala. Doufám, že si tuto akci všichni zúčastnění užijí naplno a my už je v červené zóně pěkně vybarvíme,“ neskrývá nadšení Miloš Bejblík, Marketing Director CIG ve společnosti Canon CZ. Cílem barevného běhu není podávat vrcholné sportovní výkony, ale užít si atmosféru a podpořit zábavnou formou zdravý životní styl. Na trase se potkají jak zkušení běžci, tak úplní amatéři. Běh je bez měření času a každý závodník v cíli získá medaili. Po závodě se pak všichni zúčastnění mohou těšit na The Color Run™ afterparty, kde celý barevný den stylově zakončí.

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.