Canon je tradičním partnerem barevného běhu Color Run

Praha, Česká republika, 13. května 2016 – Společnost Canon se v letošním roce stala opět partnerem největší barevné běžecké události na světě. The Color Run™ odstartuje 4. června v 16 hodin na pražském Výstavišti v Holešovicích, běžci se však na místě budou připravovat již od 14 hodin, aby si nejzábavnější a nejbarevnější běh ve svém životě užili opravdu naplno. V promo stánku Canon si navíc budou moci pořídit stylové fotografie a sdílet je se svými přáteli na sociálních sítích.

The Color Run™ je dlouhý pět kilometrů, z nichž každý je spojen s jednou barvou. Všechny barvy jsou samozřejmě čistě přírodní a zdravotně nezávadné. Cílovou rovinku zaštiťuje značka Canon.

„Canon a běh je naprosto ideální spojení, což u takovéto barevné akce platí dvojnásob. Množství vizuálně zajímavých momentů, pohyb, energie, zábava a pozitivní emoce v barevné perspektivě lákají natolik, že ani řada z nás neodolala. Doufám, že si tuto akci všichni zúčastnění užijí naplno a my už je v červené zóně pěkně vybarvíme,“ neskrývá nadšení Miloš Bejblík, Marketing Director CIG ve společnosti Canon CZ. Cílem barevného běhu není podávat vrcholné sportovní výkony, ale užít si atmosféru a podpořit zábavnou formou zdravý životní styl. Na trase se potkají jak zkušení běžci, tak úplní amatéři. Běh je bez měření času a každý závodník v cíli získá medaili. Po závodě se pak všichni zúčastnění mohou těšit na The Color Run™ afterparty, kde celý barevný den stylově zakončí.

6. setkání nakladatelů se neslo v duchu nových trendů v tisku knih

PRAHA, 19. dubna 2018 – Knižní trh se mění a s ním i knižní nabídka. Kde dříve bylo méně titulů ve vyšším nákladu, se nyní vydává větší počet titulů s nižším nákladem. Na tuto situaci musí zareagovat polygrafický průmysl, jelikož ofsetový tisk se v nově nastalém případě začíná prodražovat a je neefektivní. Společnost Canon reaguje na změny knižního trhu a přináší řešení v podobě výhodných digitálních tiskových technologií. Na toto téma se zaměřilo také 6. setkání nakladatelů s výrobcem knih, které uspořádala společnost PowerPrint ve svém sídle v Horoměřicích u Prahy dne 10. dubna 2018.