S novým fotoaparátem PowerShot SX620 HS budete opravdu kreativní a vždy neuvěřitelně blízko centru dění

Praha, Česká republika, 11. května 2016 – Společnost Canon uvádí nový kompakt se superzoomem – PowerShot SX620 HS. Svůj nejnovější fotoaparát Canon navrhl tak, aby mohl uživatele přiblížit co nejblíž centru dění. PowerShot SX620 HS proto do vínku dostal nový objektiv s 25násobným optickým zoomem. Tento stylový kompakt je ideální pro zachycení všech vzácných okamžiků a situací, kdy by byly výstupy z chytrého telefonu nedostatečné. Za vysokou kvalitou snímků stojí vedle objektivu i CMOS snímač s rozlišením 20,2 megapixelů a obrazový procesor DIGIC 4+. Díky intuitivnímu ovládání a široké škále jedinečných efektů pomáhá nový fotoaparát s objevováním tvůrčích schopností uživatelů a poskytuje i bezproblémovou konektivitu.

PowerShot SX620 HS BK FSL.jpg

Kvalita v kapse, zoom na dlani
Canon PowerShot SX620 HS navrhl tak, aby pozitivně ovlivnil přístup uživatelů k fotografování. Model se proto může pochlubit novým ultra širokoúhlým objektivem s 25násobným optickým zoomem, který díky technologii ZoomPlus umožňuje až 50násobné přiblížení. Při pořizování snímků v pohybu je užitečný inteligentní stabilizátor obrazu, jenž nabízí hned osm režimů a tedy i možnost přizpůsobení stabilizace prakticky jakémukoli scénáři. Objekty jsou tak detailní i ostré za všech situací.

Natočení filmu je dílem okamžiku
Fotoaparát PowerShot SX620 HS přináší uživatelům maximální svobodu pro natáčení filmů ve  Full HD rozlišení, díky níž mohou kdykoli později shlédnout a opětovně prožít všechny důležité okamžiky. Díky dynamické stabilizaci obrazu je celý výsledný záběr naprosto bez třesu, a to i při velkém zoomu nebo při natáčení z ruky. Součástí nového modelu je i režim Story Highlights, který spojuje fotografie s filmy a vytváří vzpomínková alba plná jedinečných okamžiků z dovolených nebo rodinných událostí.

Kreativní snímky a široké možnosti propojení
Canon PowerShot SX620 HS nabízí také umělecké využití – součástí nového modelu je režim Creative Shot, jenž přináší řadu stylových efektů a filtrů. Díky tomuto režimu, který zahrnuje například efekt rybího oka nebo efekt miniatury, může fotoaparát ke každému originálnímu snímku automaticky vytvořit pět dalších variant a nabídnout tak podklady pro tvorbu alb s velmi zajímavými fotografiemi.

Nový fotoaparát podporuje NFC, jenž například na prázdninách nebo při toulkách městem umožňuje rychle propojit fotoaparát s chytrým zařízením a snímky snadno přenést prostřednictvím aplikace Camera Connect. Díky Wi-Fi mohou navíc uživatelé své fotografie i filmy přímo ukládat do některé z oblíbených cloudových služeb, včetně platformy Canon irista. Fotoaparát PowerShot SX620 HS je také kompatibilní se zařízením Canon Connect Station CS100, které vedle přímého nahrávání snímků nabízí i nové způsoby pro jejich sdílení.

Klíčové vlastnosti fotoaparátu PowerShot SX620 HS:

• Velmi malý fotoaparát s velkým zoomem – přístroj, který mohou mít uživatelé u sebe opravdu neustále
  • Snadné připojení, sdílení a vzdálené fotografování díky W-Fi a NFC
  • Vytváření skvělých filmů ve Full HD rozlišení pouhým stisknutím tlačítka
  • Snadné zachycení vzpomínek v kvalitě, kterou si jedinečné okamžiky zaslouží
  • Možnost kreativních experimentů

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.