Canon spouští letní CashBack na vybrané spotřebitelské produkty

Praha, Česká republika, 2. května 2016 – Společnost Canon dnes spustila pro své zákazníky v České republice a na Slovensku promoční akci na vybrané fotoaparáty, kamery, objektivy a blesk. Lidé tak mohou při koupi těchto produktů u vybraných prodejců získat až 5 000 Kč zpět. Akce potrvá do 29. července 2016 včetně.

Zákazníci musí po zakoupení kteréhokoliv z vybraných produktů vyplnit registrační formulář na stránkách www.canon.cz/letnicashback, na Slovensku pak na www.canon.sk/letnycashback. V případě zakoupení fotoaparátu  a objektivu v kitu se dá CashBack uplatnit jak na tělo, tak na objektiv. Poslední žádost o vrácení peněz lze podat nejpozději 12. srpna 2016. Po obdržení a ověření žádosti budou zákazníkům peníze zaslány zpět na účet do 28 dní.

Přehled všech vybraných produktů společně s příslušnou výší CashBacku naleznete na stránkách promo akce www.canon.cz/letnicashback a www.canon.sk/letnycashback.

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.