Canon spouští letní CashBack na vybrané spotřebitelské produkty

Praha, Česká republika, 2. května 2016 – Společnost Canon dnes spustila pro své zákazníky v České republice a na Slovensku promoční akci na vybrané fotoaparáty, kamery, objektivy a blesk. Lidé tak mohou při koupi těchto produktů u vybraných prodejců získat až 5 000 Kč zpět. Akce potrvá do 29. července 2016 včetně.

Zákazníci musí po zakoupení kteréhokoliv z vybraných produktů vyplnit registrační formulář na stránkách www.canon.cz/letnicashback, na Slovensku pak na www.canon.sk/letnycashback. V případě zakoupení fotoaparátu  a objektivu v kitu se dá CashBack uplatnit jak na tělo, tak na objektiv. Poslední žádost o vrácení peněz lze podat nejpozději 12. srpna 2016. Po obdržení a ověření žádosti budou zákazníkům peníze zaslány zpět na účet do 28 dní.

Přehled všech vybraných produktů společně s příslušnou výší CashBacku naleznete na stránkách promo akce www.canon.cz/letnicashback a www.canon.sk/letnycashback.

Canon vylepšuje řadu malých a lehkých 4K projektorů. Přidává kompaktní model s vysokým rozlišením: XEED 4K600Z

PRAHA, 7. listopadu 2017 – Canon uvádí kompaktní výkonný laser-fosforový projektor s technologií LCOS a světelným výkonem 6 000 lumenů. Canon XEED 4K600Z je ideální pro profesionální využití včetně simulací, designu, vzdělávání, kreativních projekcí nebo digitální reklamy. Vedle jasného a čistého obrazu se může nový projektor pochlubit i malými rozměry a funkcemi svého předchůdce – modelu XEED 4K600STZ.