Zachyťte dobrodružství ze světa zvířat v pražské ZOO s technikou Canon

Praha, Česká republika, 20. května 2016 – Již 7. června budou mít všichni nadšení fotografové příležitost vyzkoušet si špičkovou techniku Canon v pražské ZOO. Na řadě stanovišť budou moci zachytit zvířata z vlastní perspektivy, v tiskovém centru pak dostanou příležitost nechat si fotografie ihned vytisknout. Připraveny jsou i odborné přednášky a fotografická soutěž. Počet registrací je omezen.

Odborníci společnosti Canon a Centra FotoŠkoda v rámci akce Canon ZOOM se zájemci zkonzultují výběr nejlepší techniky a poradí, jak s její pomocí pořídit co nejlepší snímky při hledání vlastních dobrodružství. V tiskovém centru pak budou připraveny tiskárny Canon, na nichž si lidé budou moci pořízené snímky rovnou nechat vytisknout.

Zároveň bude probíhat soutěž o nejzajímavější snímek ze ZOO. Soutěžící budou potřebovat vlastní paměťovou kartu; vybraný snímek z ní stáhnou v tiskovém centru. Fotografie musí být pořízena v den soutěže v ZOO Praha bez dodatečných úprav a odevzdána ve formátu JPEG do 16 hodin. Každý registrovaný účastník může soutěžit pouze s jednou fotografií. Porota pak na konci dne vybere tři vítězné snímky, jejichž autoři obdrží hodnotné ceny od společnosti Canon a partnera akce Centra FotoŠkoda.

Registrovat se návštěvníci mohou na www.hledejnovadobrodruzstvi.cz/zoom, kde rovněž naleznou i veškeré podrobnosti k samotné akci Canon ZOOM. Vstupné do ZOO si návštěvníci hradí sami.

Canon vylepšuje řadu malých a lehkých 4K projektorů. Přidává kompaktní model s vysokým rozlišením: XEED 4K600Z

PRAHA, 7. listopadu 2017 – Canon uvádí kompaktní výkonný laser-fosforový projektor s technologií LCOS a světelným výkonem 6 000 lumenů. Canon XEED 4K600Z je ideální pro profesionální využití včetně simulací, designu, vzdělávání, kreativních projekcí nebo digitální reklamy. Vedle jasného a čistého obrazu se může nový projektor pochlubit i malými rozměry a funkcemi svého předchůdce – modelu XEED 4K600STZ.