Zachyťte dobrodružství ze světa zvířat v pražské ZOO s technikou Canon

Praha, Česká republika, 20. května 2016 – Již 7. června budou mít všichni nadšení fotografové příležitost vyzkoušet si špičkovou techniku Canon v pražské ZOO. Na řadě stanovišť budou moci zachytit zvířata z vlastní perspektivy, v tiskovém centru pak dostanou příležitost nechat si fotografie ihned vytisknout. Připraveny jsou i odborné přednášky a fotografická soutěž. Počet registrací je omezen.

Odborníci společnosti Canon a Centra FotoŠkoda v rámci akce Canon ZOOM se zájemci zkonzultují výběr nejlepší techniky a poradí, jak s její pomocí pořídit co nejlepší snímky při hledání vlastních dobrodružství. V tiskovém centru pak budou připraveny tiskárny Canon, na nichž si lidé budou moci pořízené snímky rovnou nechat vytisknout.

Zároveň bude probíhat soutěž o nejzajímavější snímek ze ZOO. Soutěžící budou potřebovat vlastní paměťovou kartu; vybraný snímek z ní stáhnou v tiskovém centru. Fotografie musí být pořízena v den soutěže v ZOO Praha bez dodatečných úprav a odevzdána ve formátu JPEG do 16 hodin. Každý registrovaný účastník může soutěžit pouze s jednou fotografií. Porota pak na konci dne vybere tři vítězné snímky, jejichž autoři obdrží hodnotné ceny od společnosti Canon a partnera akce Centra FotoŠkoda.

Registrovat se návštěvníci mohou na www.hledejnovadobrodruzstvi.cz/zoom, kde rovněž naleznou i veškeré podrobnosti k samotné akci Canon ZOOM. Vstupné do ZOO si návštěvníci hradí sami.

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.