Canon uvádí nová vlajková multifunkční zařízení – inteligentní tiskárny pro moderní pracoviště

PRAHA, 19. července 2016 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, oznámila novou generaci svých multifunkčních zřízení – modelovou řadu imageRUNNER ADVANCE C5500. Pět barevných multifunkčních zařízení pro formát A3 (imageRUNNER ADVANCE C5535, imageRUNNER ADVANCE C5535i, imageRUNNER ADVANCE C5540i, imageRUNNER ADVANCE C5550i a imageRUNNER ADVANCE C5560i) zvýší produktivitu prostřednictvím inteligentních dokumentových workflow i intuitivního ovládání a zajistí snížení nákladů na tisk napříč celou organizací. Canon tuto sérii uvádí spolu s novou platformou pro sdílení imageRUNNER ADVANCE, která umožní zcela novou úroveň správy tisku a ještě více zvýší využitelnost zařízení.

Opravdu chytřejší
Součástí nových modelů je velký a citlivý barevný dotykový displej, jejž si mohou zákazníci přizpůsobit tak, aby ovládání přesně odpovídalo jejich individuálním požadavkům a mohli zařízení používat naprosto intuitivně. Toto uživatelské rozhraní i pokročilé možnosti personalizace budou součástí všech dalších modelů řady imageRUNNER ADVANCE a firmám tak zajistí bezproblémové a vysoce přizpůsobitelné použití napříč celou organizací.

Návratnost investice
Modelová série imageRUNNER ADVANCE C5500 nabízí ve své třídě nejlepší výkon a současně zlepšuje efektivitu v rámci celé organizace. Součástí je i software Universal Login Manager, který představuje jedinečnou kombinaci autentizace založené na uživatelských účtech, funkční personalizace a zpřístupnění informací o zařízení a jeho využívání.  Zákazníci tak mají k dispozici prostředky pro výrazné snížení celkových nákladů spojených s produkcí dokumentů. Zařízení lze jednoduše integrovat s volitelnou platformou uniFLOW, tedy s uceleným a škálovatelným řešením značky Canon pro správu tisku a chytré skenování s vyšší mírou kontroly nad celým procesem.

Modelová série imageRUNNER ADVANCE C5500 umožňuje také snadné propojení s podnikovými aplikacemi i cloudy a zajišťuje okamžitou kompatibilitu se stávajícími procesy i mobilními způsoby práce.

Bezproblémové, inteligentní a digitální
Canon modelovou sérii imageRUNNER ADVANCE C5500 navrhl jako prostředek pro snadnou digitalizaci a reaguje tak na rostoucí důležitost správy informací v moderním podnikání. Nová zařízení umožňují snadné a rychlé skenování papírových dokumentů včetně možnosti konverze do formátu PDF podporujícího vyhledávání, do formátů Microsoft Word i Microsoft PowerPoint. Jednoprůchodový oboustranný podavač zvládne až 150 listů a umožňuje tedy bezproblémovou digitalizaci i firmám, které zpracovávají opravdu velké množství papírových dokumentů.

Díky bezkonkurenčním odborným znalostem společnosti Canon a jejím špičkovým zobrazovacím technologiím přináší zařízení této značky stabilní a naprosto perfektní kvalitu. Technologie Canon V² (Vivid & Vibrant) zajišťuje mimořádně skvělé podání barev při použití široké škály médií, a to i při velkých objemech tisku. Součástí nejnovějších modelů jsou i dokončovací úpravy, díky nimž budou výsledné dokumenty velmi působivé a vyniknou nad ostatními tištěnými materiály.

„Modelovou sérii imageRUNNER ADVANCE C5500 jsme navrhli s cílem maximalizovat návratnost investic do podnikání pomocí zjednodušení správy a snížení prostojů při současném zvýšení produktivity,“ říká Zdeněk Jiřina, Product Business Developer ve společnosti Canon CZ. „Skutečná hodnota tisku spočívá ve schopnosti bezproblémově vytvářet, spravovat a sdílet dokumenty i informace napříč organizací. Naše nejnovější řada multifunkčních zařízení proto přichází spolu s novou platformou pro sdílení, díky které bude tento proces ještě snadnější a méně časově náročný a která zaměstnancům zajistí technologie umožňující digitální a efektivní práci. Modelová série imageRUNNER ADVANCE C5500 přináší všechny tyto výhody do celého workflow cenově efektivním způsobem a skvěle se hodí do jakéhokoli pracovního prostředí.”

Konzistentní špičková kvalita
Nová zařízení se mohou pochlubit ohromnou kapacitou až 6 350 listů papíru, která umožňuje maximalizovat dobu mezi doplňováním. K dispozici je navíc i neustálý monitoring stavu tiskárny. Součástí nejnovějších přírůstků do produktové řady imageRUNNER ADVANCE je i chytrá adaptivní technologie, která zajišťuje, že software je vždy aktuální a zařízení tak mohou nabídnout konzistentní a optimalizovaný výkon. Softwarové nástroje z dílny společnosti Canon umožňují centrální správu všech používaných zařízení včetně jejich vzdálené aktualizace, vypnutí aktuálně nepoužívaných tiskáren, provedení odečtů informací o spotřebě materiálu nebo správy adresářů a tiskových ovladačů. Tato proaktivní správa a neustálá optimalizace tiskové infrastruktury i souvisejících podnikatelských procesů umožňuje ve spojení s řízenými tiskovými službami snižovat náklady, zvyšovat efektivitu a zlepšovat celkovou produktivitu.

Modelová série imageRUNNER ADVANCE C5500 bude v Evropě v prodeji od září 2016.

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C5535:

• Rychlost tisku 35 stran za minutu
  • Skener s krytem skla
  • Podpora jazyka UFRII

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C5535i:

• Rychlost tisku 35 stran za minutu
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C5540i:

• Rychlost tisku 40 stran za minutu
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C5550i:

• Rychlost tisku 50 stran za minutu
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C5560i:

• Rychlost tisku 60 stran za minutu
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.