Canon inovuje svoji řadu PIXMA a uvádí dvě nové domácí multifunkce typu „vše v jednom“

Praha, Česká republika, 12. července 2016 – Společnost Canon dnes uvádí dvě nové inkoustové multifunkce PIXMA typu „vše v jednom“ – modely PIXMA MG3050 a PIXMA MG2550S. Obě novinky jsou navržené pro domácí použití a jsou ideální pro tisk dokumentů i fotografií ve vysoké kvalitě. Mohou se rovněž pochlubit kompaktním a elegantním designem, díky kterému skvěle zapadnou do každé studovny i pracovny.

MG3050.jpg

PIXMA MG3050

MG2550S.jpg

PIXMA MG2550S

Zařízení PIXMA MG3050 a PIXMA MG2550S využívají hybridní inkoustový systém značky Canon, který tiskne současně pomocí pigmentových inkoustů i inkoustů na bázi barviva. Fotografie tak hrají živými a zářícími barvami, na dokumentech zase vyniká zřetelný a ostrý text. S inkoustovými tiskovými kazetami FINE (Full‑photolithography Inkjet Nozzle Engineering) mohou uživatelé tisknout výstupy v kvalitě fotolaboratoře s jemnými detaily i přechody a takřka nulovou zrnitostí. Díky XL kazetám mohou navíc vytisknout více stran bez výměny inkoustů.

Propojené tiskárny pro propojený svět
PIXMA MG3050 umožňuje díky Wi-Fi konektivitě a aplikaci Canon PRINT bezdrátově tisknout z notebooků, osobních počítačů, chytrých telefonů i tabletů. Nechybí ani podpora cloudového tisku, s nímž mohou uživatelé dokumenty a fotografie tisknout, i když jsou mimo domov, a to ze služeb a sociálních sítí jako Instagram, Facebook, Google Drive apod. Režim přístupového bodu zase umožňuje rychlé připojení ostatních zařízení v domácnosti a bezdrátové využití tiskáren bez nutnosti být na stejné Wi-Fi síti. Při nedostatku času uživatelé určitě ocení i možnost přímého skenování do mobilních zařízení, díky kterému mají prakticky okamžitý přístup k dokumentům v elektronické podobě.

Tvůrčí svoboda
Součástí PIXMA MG3050 a PIXMA MG2550S je i aplikace My Image Garden pro osobní počítače a počítače Mac. Tento software umožňuje spravovat všechny fotografie v rámci jednoho umístění a následně z nich automaticky vytvářet jedinečné obrazové kolekce. Uživatelé tak mohou své snímky okamžitě přetvořit do opravdu nádherných výstupů vhodných pro promítání i tisk. Majitelé nových tiskáren mají navíc přístup k on-line službě CREATIVE PARK PREMIUM, která je určená pro uživatele originálních inkoustů značky Canon a přináší širokou škálu inspirativních vzorů a projektů od profesionálních umělců a fotografů.

Se zařízením PIXMA MG3050 mohou všichni příznivci fotografie tisknout snímky v novém čtvercovém formátu 13 x 13 cm (5 x 5 palců), který je ideální pro zarámování a vystavení v domácnosti i k výrobě dárků pro rodinu a přátele. Na tabletech, osobních počítačích i počítačích Mac je k dispozici aplikace Easy‑PhotoPrint+, která umožňuje kreativní využívání snímků uložených v mobilních zařízeních i v cloudech a obsahuje šablony, z nichž lze vytvářet přání, kalendáře a další.

Klíčové vlastnosti PIXMA MG3050:

• Tisk z chytrých telefonů a cloudů prostřednictvím aplikace Canon PRINT
  • Vysoce kvalitní tisk, kopírování a skenování
  • Rychlost tisku 8 stran za minutu černobíle a 4 strany za minutu barevně
  • Kreativní tisk s aplikací Easy-PhotoPrint+
  • Možnost využívat bezdrátové Wi-Fi připojení i režim přístupového bodu
  • Volitelné XL inkoustové kazety, které snižují tiskové náklady

Klíčové vlastnosti PIXMA MG2550S:

• Vysoce kvalitní tisk, kopírování a skenování
  • Rychlost tisku 8 stran za minutu černobíle a 4 strany za minutu barevně
  • Software My Image Garden
  • Automatické zapnutí tiskárny při zahájení tisku
  • Režim Quiet Mode pro snížení provozního hluku
  • Volitelné XL inkoustové kazety, které snižují tiskové náklady

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.