Pražské skenovací a vytěžovací centrum Canon změnilo název na Delivery Center Prague

PRAHA, 8. září 2016 – Společnost Canon CZ oznamuje změnu názvu svého digitalizačního centra sídlícího v Prague Marina Office Center v Praze 7. Původní název Center of Excellence for Intelligent Data Processing (CoE-IDP) se 1. srpna změnil na Delivery Center Prague.

Delivery Center Prague (tehdy Center of Excellence for Intelligent Data Processing) se v květnu letošního roku přestěhovalo z Libuše do Holešovic, a to během jediného víkendu. Náročné, několik měsíců připravované stěhování, nyní doplňuje změna názvu. „Stěhování i změna názvu jsou kroky, které přímo souvisí s obchodní politikou naší společnosti. Canon celosvětově upevňuje díky nabídce outsourcingu svou pozici na trhu dokumentových procesů a investice do pražského centra je toho důkazem. Digitalizační centrum jsme s přestěhováním technologicky modernizovali a navýšili tak jeho kapacitní potenciál. Výrazně jsme také posílili IT infrastrukturu i bezpečnostní zabezpečení režimového pracoviště. Následná změna názvu je pak logickým krokem pro snazší komunikaci zejména na evropské zákazníky,“ uvádí Antonín Brož, ředitel divize Canon Business Services.

Digitalizační centrum v Praze funguje od roku 2007 a každoročně zpracuje pro zákazníky přes 15 milionů stran dokumentů, nejčastěji faktur. Služby využívají zákazníci z 19 států regionu Evropy, Středního Východu a Afriky, kdy těmi nejčastějšími jsou společnosti z oblasti finančnictví, logistiky a služeb. Mezi významné klienty patří například společnosti Allianz, DB Schenker nebo Carrier. V rámci Evropy pak v kooperaci se zahraničními obchodními pobočkami zajišťuje služby například pro rakouského železničního dopravce ÖBB, společnost Océ Technologies nebo realitně-investiční společnost CBRE Group.

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.