Společnost Canon Europe ocenila na výroční partnerské konferenci své nejúspěšnější partnery

PRAHA, 6. října 2016 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, ocenila na konferenci European Premier Partner Conference 2016 své nejúspěšnější a nejvěrnější partnery. Výroční partnerská konference proběhla v Praze a přivítala 60 nejvýznamnější partnerů v oblasti B2B prodeje z celkem 12 evropských zemí.

IT@Spectrum - Solutions Award.jpg

Canon během konference představil některé ze svých nejnovějších technologií a k dispozici byly i workshopy zaměřené na transformaci služeb, na vybraná řešení i na způsoby využití rozsáhlého portfolia produktů značky Canon.  Na konferenci vystoupil Yoshinori Ikeda, Deputy Chief Executive of Office Imaging Products Group společnosti Canon, i výkonní viceprezidenti a hlavní ředitelé společnosti Canon Europe.

Součástí dvoudenní konference byla i galavečeře v Lobkovickém paláci, kde byly vyhlášeny největší partnerské úspěchy v oblastech jako podpora podnikání, růst, nejlepší řešení, přínosy pro zákazníka a inovace.

„Naším cílem bylo ocenit partnery, kteří prokázali své skvělé schopnosti při prodeji široké škály hardware, řešení i služeb z portfolia značky Canon,“ uvedl směrem k oceněným partnerům Markus Naegeli, Executive Vice President ve společnosti Canon Europe. „A samozřejmě i partnery, kteří vykazují významné inovační úsilí otevírající nové obchodní příležitosti i zcela nové trhy.“

Další informace o partnerském programu společnosti Canon Europe jsou k dispozici na www.canon-europe.com/for_work/partners.

Oživte své vzpomínky s novými domácími tiskárnami Canon

PRAHA, 5. prosince 2017 – Canon představuje dvě nové tiskárny z produktové řady PIXMA – modely TS205 a TS305. Obě tiskárny jsou ideální pro domácí uživatele a studenty, kteří ocení jak malé rozměry, vysokou kvalitu tisku, širokou konektivitu a funkční možnosti, tak i nízkou pořizovací cenu.