Společnost Canon Europe ocenila na výroční partnerské konferenci své nejúspěšnější partnery

PRAHA, 6. října 2016 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, ocenila na konferenci European Premier Partner Conference 2016 své nejúspěšnější a nejvěrnější partnery. Výroční partnerská konference proběhla v Praze a přivítala 60 nejvýznamnější partnerů v oblasti B2B prodeje z celkem 12 evropských zemí.

IT@Spectrum - Solutions Award.jpg

Canon během konference představil některé ze svých nejnovějších technologií a k dispozici byly i workshopy zaměřené na transformaci služeb, na vybraná řešení i na způsoby využití rozsáhlého portfolia produktů značky Canon.  Na konferenci vystoupil Yoshinori Ikeda, Deputy Chief Executive of Office Imaging Products Group společnosti Canon, i výkonní viceprezidenti a hlavní ředitelé společnosti Canon Europe.

Součástí dvoudenní konference byla i galavečeře v Lobkovickém paláci, kde byly vyhlášeny největší partnerské úspěchy v oblastech jako podpora podnikání, růst, nejlepší řešení, přínosy pro zákazníka a inovace.

„Naším cílem bylo ocenit partnery, kteří prokázali své skvělé schopnosti při prodeji široké škály hardware, řešení i služeb z portfolia značky Canon,“ uvedl směrem k oceněným partnerům Markus Naegeli, Executive Vice President ve společnosti Canon Europe. „A samozřejmě i partnery, kteří vykazují významné inovační úsilí otevírající nové obchodní příležitosti i zcela nové trhy.“

Další informace o partnerském programu společnosti Canon Europe jsou k dispozici na www.canon-europe.com/for_work/partners.

Canon vyrobil už 90 miliónů fotoaparátů série EOS a 130 miliónů objektivů řady EF

PRAHA, 17. října 2017 – Canon dosáhl dvou významných milníků – počet vyrobených fotoaparátů systému EOS s výměnnými objektivy překonal hranici 90 miliónů a řada výměnných objektivů EF se může pochlubit dokonce130 milióny vyrobených kusů . V případě systému EOS patří pořadové číslo 90 000 000 zrcadlovce EOS 5D Mark IV a 130milióntým výměnným objektivem značky Canon se stal model EF16 35mm f/2.8L III USM.