Canon uvádí nová multifunkční zařízení pro vysoce kvalitní produkci dokumentů v kancelářském prostředí

PRAHA, 10. října 2016 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představila nejnovější zařízení ze své oceňované produktové řady imageRUNNER ADVANCE – modelovou sérii imageRUNNER ADVANCE C7500.

imageRUNNER ADVANCE C7580i_1.jpg
imageRUNNER ADVANCE C7580i_2.jpg

imageRUNNER ADVANCE C7580i

Canon nová barevná multifunkční zařízení pro formát A3 navrhl s cílem naplnit požadavky špičkových kancelářských prostředí na objem i kvalitu tisku a současně firmám nabídnout řešení, které jim umožní snížit celkové tiskové náklady.
Nejnovější zařízení imageRUNNER ADVANCE C7580i, imageRUNNER ADVANCE C7570i a imageRUNNER ADVANCE C7565i staví na úspěchu modelové série imageRUNNER ADVANCE C7200 a nejnovější generaci platformy imageRUNNER ADVANCE, díky které nová zařízení přináší zcela novou úroveň použitelnosti i správy tisku.

Nepřetržitě špičková kvalita
Modelová série C7500 přestavuje plně profesionální tiskové řešení s funkcionalitou pro podnikovou sféru – nová zařízení jsou tak ideální k nasazení ve velkých organizacích s větším počtem uživatelů, kteří vyžadují možnost tisku a digitalizace dokumentů. Nejnovější multifunkční zařízení značky Canon využívají špičkové technologie typické pro celou produktovou řadu imagePRESS a umožňují tak vytvářet skvělé a poutavé tisky. Modelová série C7500 je tedy ideální pro všechny firmy, které chtějí budovat hodnotu své značky i pomocí působivých tištěných dokumentů.

Maximální návratnost investic
Dokumenty vytištěné ve vysoké kvalitě jsou pro firemní zákazníky stále důležitější a modelová série C7500 umožňuje díky různorodým dokončovacím úpravám na široké škále médií vytvářet opravdu poutavé dokumenty. Nová multifunkční zařízení představují pro podniky obrovskou hodnotu i díky své spolehlivosti a produkci úchvatných výstupů v jakémkoli okamžiku, a to i v prostředích s opravdu velkými objemy tisku.

Modelová série C7500 je založená na nejnovější generaci platformy imageRUNNER ADVANCE, která bude základem i pro všechna budoucí zařízení. Díky inteligentním dokumentovým workflow i intuitivnímu používání ještě více zvyšuje produktivitu tisku. Součástí standardní dodávky je také software Universal Login Manager, který představuje jedinečné spojení autentizace založené na uživatelských účtech s funkcemi pro individuální přizpůsobení a reporting. Nová zařízení lze snadno integrovat i s volitelnou platformou uniFLOW, tedy s uceleným a centralizovaným řešením pro řízení uživatelských přístupů i pro správu tisku a skenování napříč celou organizací.

Moderní a efektivní wokflow
Modelovou sérii C7500 navrhl Canon na základě zpětné vazby od zákazníků a nová zařízení tak mohou zvýšit efektivitu a zdokonalit procesy v celé firmě. Nová zařízení lze díky nejnovější generaci platformy imageRUNNER ADVANCE velmi snadno přizpůsobit jedinečným požadavkům každého prostředí i individuálním workflow a uživatelé tak mají k dispozici všechny funkce pro zpracování a správu dokumentů, které potřebují ke zvýšení efektivity, snížení nákladů i minimalizaci množství odpadu.

Firmy dnes usilují o maximalizaci produktivity svých zaměstnanců, a to i umožněním vykonávat práci odkudkoli a kdykoli. Díky bezproblémové integraci s podnikovými aplikacemi a ekosystémy cloudů je modelová série C7500 skvělou volbou pro naplnění tohoto cíle – zákazníci mohou nová zařízení spolu se stávajícími procesy i v rámci existujících mobilních prostředí využívat okamžitě po instalaci.

Nejnovější série imageRUNNER ADVANCE C7500 staví na působivé škále bezpečnostních vlastností i funkcí značky Canon a může tak nabídnout snadnější správu zabezpečení i širší podporu uživatelských požadavků. Díky konsolidaci a centralizaci správy nastavení jednotlivých zařízení se mohou IT manažeři i administrátoři těšit na snížení zátěže a na řešení, které bude plně v souladu se stávajícími bezpečnostními pravidly organizace. Součástí zabezpečení je také šifrování pevného disku, které zajišťuje ochranu dat uložených na multifunkčním zařízení a předchází tak možnému úniku obchodních informací.

„Modelová série imageRUNNER ADVANCE C7500 představuje jedinečnou součást našeho portfolia, která přináší kombinaci nejvyšší kvality, bezkonkurenčních možností a naprosto skvělé efektivity z pohledu nákladů,“ říká Dan Woodstock, Project Manager ve společnosti Canon Europe. „Spolu s tím, jak roste důležitost tištěných dokumentů ve firemní sféře, zvyšují se i nároky na kvalitu a neustálou provozuschopnost. A novou sérii C7500 uvádíme právě s cílem naplnit tyto požadavky. Naše nejnovější multifunkční zařízení se mohou pochlubit maximální návratností investic a zákazníkům přináší jak nejlepší tisková a digitalizační workflow, tak i možnost řídit tiskové náklady v rámci celé organizace.”

Modelová série imageRUNNER ADVANCE C7500 bude v Evropě v prodeji od 1.  listopadu letošního roku.

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C7565i:

• Rychlost tisku 60 stran za minutu barevně a 65 stran za minutu černobíle
  • Možnost volitelných řadičů založených na EFI Fiery

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C7570i:

• Rychlost tisku 65 stran za minutu barevně a 70 stran za minutu černobíle
  • Možnost volitelných řadičů založených na EFI Fiery

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C7580i:

• Rychlost tisku 70 stran za minutu barevně a 80 stran za minutu černobíle
  • Možnost volitelných řadičů založených na EFI Fiery

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.