Canon uvádí software pro bezproblémové skenování na jedno stisknutí – CaptureOnTouch Pro

PRAHA, 1. listopadu 2016 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představila profesionální edici svého intuitivního skenovacího softwaru CaptureOnTouch pro produktovou řadu dokumentových skenerů imageFORMULA. S cílem naplnit různorodé skenovací potřeby firemních uživatelů zjednodušuje platforma CaptureOnTouch Pro digitalizaci dokumentů a současně se může pochlubit pokročilými podnikovými funkcemi a vlastnostmi.

31-10-16.jpg

CaptureOnTouch Pro umožňuje všem firmám, které hledají nové způsoby pro zlepšení svých dokumentových workflow, zvýšit efektivitu celého skenovacího procesu. Díky intuitivní nabídce je skenování velmi snadné a efektivní, stačí jen stisknout tlačítko. Stejně tak jednoduchá je i přímá konverze skenů do souborů různých formátů včetně PDF s podporou editace/vyhledávání, kompaktního PDF/A, vícestránkového TIFF a PowerPoint.

Vedle jednoduché obsluhy a širokých možností propojení s cloudy nabízí CaptureOnTouch Pro také inteligentní rozdělování výstupů skenovacích úloh do samostatných souborů nebo složek – dělení probíhá na základě detekce prázdné stránky, počtu dosud zpracovaných stránek, optického rozpoznávání znaků a pomocí patch nebo čárových kódů (s volitelným modulem). S cílem ještě více zefektivnit správu dokumentů vytváří CaptureOnTouch Pro ke každému skenu indexové soubory, které umožňují snadnou integraci digitalizované podoby dokumentů se stávajícími workflow.

Klíčové výhody:

• Časová úspora: zefektivnění celého skenovacího procesu, a to díky ovládání pomocí ikon a automatickému rozdělování skenovacích úloh do různých souborů nebo složek
  • Snadná tvorba výstupů: podpora různých formátů a pojmenovávání souborů s využitím ID dokumentu, textového řetězce, data nebo informací rozpoznaných ze skenovaného dokumentu
  • Snadné zasílání dokumentů: možnost snadného skenování do více cílů včetně e-mailu, tiskárny nebo oblíbených cloudových služeb
  • Indexové soubory: export široké škály indexových dat pro každou stránku i dokument – s využitím standardních informací nebo čárových kódů/optického rozpoznávání znaků
  • Přívětivost k vývojářům: snadná integrace funkcí platformy CaptureOnTouch Pro prostřednictvím příkazové řádky nebo pomocí sady pro vývoj software SDK

CaptureOnTouch Pro je k dispozici ke stažení od 1. listopadu 2016 na adrese www.canon-europe.com/scanners/document-scanners/captureontouch_pro, kde jsou k dispozici i informace o kompatibilitě s jednotlivými zařízeními.

Oživte své vzpomínky s novými domácími tiskárnami Canon

PRAHA, 5. prosince 2017 – Canon představuje dvě nové tiskárny z produktové řady PIXMA – modely TS205 a TS305. Obě tiskárny jsou ideální pro domácí uživatele a studenty, kteří ocení jak malé rozměry, vysokou kvalitu tisku, širokou konektivitu a funkční možnosti, tak i nízkou pořizovací cenu.