Canon uvádí software pro bezproblémové skenování na jedno stisknutí – CaptureOnTouch Pro

PRAHA, 1. listopadu 2016 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představila profesionální edici svého intuitivního skenovacího softwaru CaptureOnTouch pro produktovou řadu dokumentových skenerů imageFORMULA. S cílem naplnit různorodé skenovací potřeby firemních uživatelů zjednodušuje platforma CaptureOnTouch Pro digitalizaci dokumentů a současně se může pochlubit pokročilými podnikovými funkcemi a vlastnostmi.

31-10-16.jpg

CaptureOnTouch Pro umožňuje všem firmám, které hledají nové způsoby pro zlepšení svých dokumentových workflow, zvýšit efektivitu celého skenovacího procesu. Díky intuitivní nabídce je skenování velmi snadné a efektivní, stačí jen stisknout tlačítko. Stejně tak jednoduchá je i přímá konverze skenů do souborů různých formátů včetně PDF s podporou editace/vyhledávání, kompaktního PDF/A, vícestránkového TIFF a PowerPoint.

Vedle jednoduché obsluhy a širokých možností propojení s cloudy nabízí CaptureOnTouch Pro také inteligentní rozdělování výstupů skenovacích úloh do samostatných souborů nebo složek – dělení probíhá na základě detekce prázdné stránky, počtu dosud zpracovaných stránek, optického rozpoznávání znaků a pomocí patch nebo čárových kódů (s volitelným modulem). S cílem ještě více zefektivnit správu dokumentů vytváří CaptureOnTouch Pro ke každému skenu indexové soubory, které umožňují snadnou integraci digitalizované podoby dokumentů se stávajícími workflow.

Klíčové výhody:

• Časová úspora: zefektivnění celého skenovacího procesu, a to díky ovládání pomocí ikon a automatickému rozdělování skenovacích úloh do různých souborů nebo složek
  • Snadná tvorba výstupů: podpora různých formátů a pojmenovávání souborů s využitím ID dokumentu, textového řetězce, data nebo informací rozpoznaných ze skenovaného dokumentu
  • Snadné zasílání dokumentů: možnost snadného skenování do více cílů včetně e-mailu, tiskárny nebo oblíbených cloudových služeb
  • Indexové soubory: export široké škály indexových dat pro každou stránku i dokument – s využitím standardních informací nebo čárových kódů/optického rozpoznávání znaků
  • Přívětivost k vývojářům: snadná integrace funkcí platformy CaptureOnTouch Pro prostřednictvím příkazové řádky nebo pomocí sady pro vývoj software SDK

CaptureOnTouch Pro je k dispozici ke stažení od 1. listopadu 2016 na adrese www.canon-europe.com/scanners/document-scanners/captureontouch_pro, kde jsou k dispozici i informace o kompatibilitě s jednotlivými zařízeními.

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.