Nové kompakty značky Canon pro snadné zachycení všech důležitých okamžiků

PRAHA, 4. ledna 2017 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes uvádí tři nové kompaktní fotoaparáty, které usnadní zachycení jakéhokoli okamžiku – tenké a stylové modely IXUS 185 a IXUS 190 a superzoom typu mini bridge PowerShot SX430 IS. Nejnovější členové řady IXUS jsou nejtenčími přístroji této produktové řady a představují ideální zařízení, které mohou mít uživatelé neustále při sobě a které ohromí skvělou obrazovou kvalitou. Obrovský 45násobný zoom modelu PowerShot SX430 IS je pak ideální pro rodiny toužící po fotoaparátu, který dovolí být co nejblíže všem jejich výjimečným okamžikům – tak, aby si je mohli všichni kdykoli věrně připomenout.

IXUS 185 IXUS RED FSL.jpg

IXUS 185

IXUS 190 IXUS Silver FSL.jpg

IXUS 190

PowerShot SX430 IS BK Flash FSL.jpg

PowerShot SX430 IS

Vysoká kvalita a zoom ve vaší kapse
Všechny nové fotoaparáty zvládnou zachytit důležitý okamžik v působivé 20megapixelové kvalitě i natáčet filmy v rozlišení HD 720p. Součástí uváděných novinek je i výkonný optický zoom, v němž uživatelé získávají svobodu v podobě dostatečného přiblížení k detailu. Modely IXUS 185 (8násobný optický zoom) a IXUS 190 (10násobný optický zoom) umožňují zasunout objektiv zpět do těla fotoaparátu, díky čemuž je lze snadno přepravovat například v kapse či kabelce. Nejnovější přírůstky v portfoliu značky Canon se navíc mohou pochlubit i technologií ZoomPlus, která digitálně zdvojnásobuje rozsah zoomu a je tedy ideální i při snímání obtížných záběrů, a to při zachování plného rozlišení. Zájemci o snímek z opravdu velké vzdálenosti určitě ocení impozantní 45násobný optický zoom fotoaparátu PowerShot SX430 IS, který fotografy přenese do samého středu dění. Navíc ve spojení s technologií ZoomPlus zajišťující 90násobné přiblížení budou objektům svého zájmu ještě podstatně blíž.

Nová funkce řady IXUS s názvem Easy Auto vybírá automaticky nejlepší nastavení fotoaparátu a díky zamknutí tlačítek zamezí náhodným změnám. Výsledkem jsou nejlepší možné snímky bez ohledu na to, zda jde o záběr rodiny, přátel nebo  jiného důležitého okamžiku. Fotografování i natáčení filmů je navíc ještě jednodušší díky funkci Auto Zoom, která inteligentně vybírá nejlepší podobu záběru podle počtu lidí v zamýšleném snímku.

Díky inteligentní stabilizaci obrazu z dílny společnosti Canon je výsledkem každého stisku spouště dokonale ostrý snímek. Uživatelé mají k dispozici celkem osm režimů, které se automaticky přizpůsobují konkrétní scéně – od fotografování ze stativu až po sledování a pořizování snímků běžícího dítěte. Nechybí ani technologie dynamického IS, která usnadňuje natáčení filmů.

Vytvořit, sdílet a zavzpomínat
Součástí všech nejnovějších modelů je nové tlačítko Date, které nabízí snadné přidání časové značky do snímku a usnadňuje tak připomenutí vzácných okamžiků. Uživatelé modelů IXUS 190 a PowerShot SX430 IS se mohou navíc rozloučit se zdlouhavými úpravami a pomalým nahráváním – díky vestavěné konektivitě Wi-Fi lze nyní snímky na sociálních sítích sdílet snadno a rychle přímo z fotoaparátu. Majitelé těchto přístrojů mohou využít i funkce Dynamic NFC, která umožňuje navázat bezdrátové spojení vzájemným dotykem fotoaparátu a telefonu.

Klíčové vlastnosti modelu IXUS 190:

• DNA produktové řady IXUS aneb důraz na styl, snadné ovládání a ultratenké provedení
  • Vysoce kvalitní snímky všech jedinečných okamžiků
  • Bezproblémová konektivita pro snadné sdílení a vzdálené fotografování i natáčení
  • Plně automatizovaná a snadná tvorba kreativních snímků
  • Vynikající filmy v HD rozlišení stisknutím jediného tlačítka

Klíčové vlastnosti modelu IXUS 185:

• Snadno použitelný a tenký model značky IXUS je vhodný do každé kapsy
  • Perfektní výstupy pro nejlepší vzpomínky
  • Nádherné výsledky opravdu snadno – stačí zamířit a stisknout spoušť
  • Skvělá zábava díky snadno použitelným kreativním režimům
  • Vynikající filmy v HD rozlišení stisknutím jediného tlačítka