Nejnovější aktualizace Canon Connect Station CS100 rozšiřuje možnosti ukládání a sdílení fotografií i filmů

PRAHA, 15. února 2017 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes oznámila nejnovější aktualizaci svého zařízení Connect Station CS100, které z jednoho místa umožňuje snadné ukládání, prohlížení a sdílení fotografií i filmů. Díky novému firmware 2.5 jsou možnosti importu i exportu mnohem širší – nově zahrnují i přenos filmů z chytrých zařízení pomocí aplikace Connect Station. Vedle stávající podpory nahrávání fotografií a filmů prostřednictvím USB rozhraní, slotů pro paměťové karty SD a CF, bezdrátové funkce NFC a Wi Fi sítí dostávají uživatelé navíc možnost snadného ukládání a projekce záběrů pořízených mobilními telefony nebo tablety.

Connect Station CS100 (1).jpg

Nejnovější firmware vylepšuje i import fotografií, který je nyní v případě síťového přenosu z počítače až třikrát rychlejší. Mezi další nové funkce patří například přehrávání alba v nekonečné smyčce, které je vhodné pro neustálé zobrazení oblíbených fotografií, a možnost vypnutí automatického přechodu do pohotovostního režimu.

Klíčové vlastnosti Connect Station CS100:
  • Snadný import fotografií i filmů z fotoaparátu, osobního počítače nebo paměťové karty
  • Bezproblémové nahrávání i stahování snímků na a z chytrých zařízení prostřednictvím aplikace Connect Station
  • Prohlížení fotografií i filmů na jednom místě z různých zařízení
  • Sdílení snímků na sociálních sítích, cloudu nebo dalších zařízeních Connect Station
  • Přímý tisk na bezdrátovou tiskárnu

Přílohy

CS100 Specifikace