Canon na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2017 předvádí širokou škálu možností digitálního tisku

PRAHA, 20. února 2017 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, demonstruje na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2017 širokou škálu využití vysoce kvalitního tisku, za kterým stojí nejnovější inovace značky Canon napříč tonerovou i inkoustovou technologií tisku. Letošní veletrh Hunkeler Innovationdays probíhá na výstavišti ve švýcarském Lucernu ve dnech 20. až 23. února 2017.

Canon na veletrhu Hunkeler Innovationdays vystavuje tři modely z portfolia digitálních produkčních tiskáren. Největším lákadlem je nová kontinuální barevná inkoustová tiskárna Océ ProStream. Tento nejnovější tiskový stroj společnost Canon navrhla tak, aby v oblasti velkoobjemového komerčního tisku nabídl nejvyšší kvalitu a širší možnosti při výběru média. Všichni zájemci se mohou na veletrhu přesvědčit, jak si Océ ProStream poradí s produkcí různorodých materiálů včetně knih, katalogů, brožur a materiálů pro direct mail.

Vedle kontinuální tiskárny Océ ProStream předvádí Canon i schopnosti svých vlajkových lodí z oblasti archových zařízení – tonerový tiskový stroj  imagePRESS C10000VP a inkoustový tiskový stroj Océ VarioPrint i300. Takto společně tyto tři stroje návštěvníkům z řad poskytovatelů tiskových služeb prezentují širší spektrum kvality výstupů a zářivé reprodukce barev, tedy možnosti, které jsou dnes k dispozici v případě tonerové i inkoustové technologie – a to i pro opravdu velké objemy tisku a při využití standardních substrátů.

Všechny tři tiskové stroje jsou během veletrhu k vidění na stánku společnosti Canon v živé produkci zaměřené na různé možnosti komerčního tisku s využitím dokončovacích úprav. Mnohé z těchto ukázek seznamují zájemce s potenciálem sofistikované personalizace výstupů a začlenění proměnlivého obsahu.

Cílem společnosti Canon je inspirovat naše zákazníky z oblasti komerčního tisku k  hledání nových způsobů, jak zajistit svůj podnikatelský růst,“ říká Peter Wolff, Head of Sheet- and Web-fed Production Solutions ve společnosti Canon Europe. „Chceme jim pomoci odhalit potenciál k vytváření hodnot u jejich klientů, které mohou naplnit prostřednictvím promyšlených obchodních modelů a technických inovací.

Díky našemu úsilí ve vývoji produktů z oblasti kontinuálního tisku jsme dospěli do stavu, kdy naši zákazníci mohou – a to bez ohledu na oblast svého podnikání – získat plnou důvěru v potenciál digitálního tisku proměnných dat, aniž by museli mít obavu z omezení z pohledu kvality, produktivity nebo použitelnosti médií. Na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2017 jsme právě proto, abychom mohli poskytovatelům tiskových služeb ukázat možnosti digitálního tisku a ukázat jim, jak je využít k podpoře podnikatelských záměrů svých vlastních klientů,“ dodává Peter Wolff.

S cílem demonstrovat své závazky k možnostem vytváření ucelených produkčních řešení využívajících nejlepší technologie značky Canon i třetích stran řídí společnost Canon na veletrhu Hunkeler Innovationdays všechny tři uvedené tiskové stroje pomocí softwarového řešení Océ PRISMA.

Součástí mnoha ukázek tiskové produkce jsou přímo na veletrhu i dokončovací úpravy pomocí různorodých zařízení vystavovatelů i dalších partnerů značky Canon, a to včetně společnosti Müller Martini. Návštěvníci se mohou těšit také na předvedení inline i dávkových dokončovacích úprav propagačních materiálů a knih vytištěných na tiskovém stroji VarioPrint i300. Nebudou chybět ani ukázky produkce plně dokončených brožur vytvářených pomocí imagePRESS C10000VP a inline brožurovacího stroje Plockmatic BLM50.

Vedle živých produkčních workflow jsou součástí stánku společnosti Canon i ukázky dokončování předpřipravených výstupů z kontinuálních inkoustových strojů Océ ColorStream 6000 Chroma a Océ ImageStream, a to pomocí řešení pro výrobu knih Hunkeler SD7-1, linky pro direct mail DP8, řezací linky PoPP8 a linky pro výrobu novinových tiskovin PoPP7. K vidění jsou i finální úpravy knih na stroji Müller Martini Presto II pro sedlové sešívání (vazba V1) a na univerzálním sešívacím stroji Meccanotecnica Universal Sewing Machine.