Canon představuje novou řadu šesti barevných kalkulaček pro domácnost i kancelář

PRAHA, 15. února 2017 – Společnost Canon v lednu uvedla na trh další barevnou variantu v řadě kalkulaček nesoucí označení LS-123K. K pětici již nabízených barev tak přibyla další, tentokrát tyrkysová. K Series je nejnovější řada kalkulaček, která vyzdvihuje barvy a životní styl. Kromě toho, že obsahují základní obchodní funkce, jsou kalkulačky K Series vyrobené z recyklovaných materiálů z výrobků společnosti Canon a představují skvělý doplněk do domácnosti nebo kanceláře.

Mimo tyrkysovou variantu mají zájemci o některý z přístrojů LS-123K možnost volit ještě mezi modely v barvách fialové, modré, zelené, oranžové či růžové. Každá z kalkulaček má metalické provedení, které podtrhuje její moderní design. Tím, že jsou kalkulačky řady LS-123K částečně vyrobeny z recyklovaného materiálu produktů Canon, podporují udržitelnost a přispívají k zachování přírodních zdrojů, které již nelze obnovit. Kromě toho tato novinka nabízí velký dvanáctimístný LCD displej a intuitivním funkce, takže se snadno ovládá, ať už ji používáte doma, nebo v práci. Praktičnost zvyšují například i vyhrazená tlačítka pro sčítání nebo odčítání daní a funkce paměť celkového součtu.

Výhody kalkulaček Canon LS-123K

• Částečně vyrobena z recyklovaného materiálu produktů Canon
  • Možnost vybrat si z šesti úžasných metalických barev
  • Univerzální design se skvěle hodí do vaší domácnosti či kanceláře