Snadný tisk, skenování a kopírování: Společnost Canon představuje novou tiskárnu 3 v 1 PIXMA řady TS3150

19. července 2017 – společnost Canon Europe, přední světový výrobce řešení pro zpracování obrazu, dnes představila novou multifunkční inkoustovou tiskárnu 3 v 1 pro uživatele, kteří mohou tisknout, skenovat a kopírovat doma. Tiskárna PIXMA řady TS3150 se snadno používá, je stylově navržena a je vybavena připojením Wi-Fi, což z ní činí nepostradatelnou tiskárnu pro rodiny, studenty a ty, kteří chtějí tisknout dokumenty a živé snímky cenných okamžiků.

Tiskárna PIXMA řady TS3150 nabízí mnoho zbrusu nových funkcí a pyšní se novým, stylově odolným designem, snímačem pro detekci papíru, bezokrajovým tiskem fotografií1 a bezdrátovým připojením a připojuje se k neustále se rozšiřujícím portfoliím aplikací Canon. Tiskárna PIXMA řady TS3150 je dostupná v černé i bílé barvě2 a představuje elegantní, uživatelsky přívětivou tiskárnu pro každého.

Nový stylový design
Odolný horní povrch je odolný proti poškrábání a snadno se čistí, což znamená, že rodiče nemusejí hned panikařit, pokud se na tiskárnu dostanou dětské ručičky. Povrch s lesklým mřížkovým vzorem zabraňuje nechtěným stopám a zachovává vysoce kvalitní a atraktivní exteriér tiskárny PIXMA řady TS3150.

Jednoduché použití
Toto snadno použitelné a cenově dostupné zařízení je vybaveno 3,8cm LCD displejem a tlačítky pro rychlé a jednoduché bezdrátové nastavení. Uživatelé mohou navíc zkontrolovat nastavení tisku a papíru jediným pohledem. Připojení k tiskárně je jednoduché. Pomocí tlačítka pro jedno kliknutí mohou uživatelé spustit režim přístupového bodu a připojit se k tiskárně bez nutnosti použití směrovače. Nově přidaná detekce papíru pomáhá zjednodušit a urychlit proces tisku pro rodiny a studenty s rušným životním stylem.

Vylepšené možnosti připojení a sdílení
Spolehlivé připojení k síti Wi-Fi tiskárny PIXMA řady TS3150 umožňuje uživatelům tisknout přímo ze smartphonu nebo tabletu, a dosáhnout tak ještě rychlejšího tisku a flexibility.

Aplikace Canon PRINT eliminuje potřebu používat počítač PC nebo Mac při tisku, kopírování nebo skenování, a vytváří tak bezproblémové bezdrátové prostředí.

Pomocí aplikace Canon PRINT umožňuje služba PIXMA Cloud Link uživatelům tisknout a odesílat dokumenty a fotografie na sociální sítě a oblíbená úložiště v cloudu, například na Disk Google. Ať už tisknete nebo skenujete3, služba PIXMA Cloud Link je ideální pro fotografické nadšence a fanoušky Instagramu, kteří chtějí tisknout živé snímky přímo ze sociálních kanálů. Tiskárna PIXMA řady TS3150 podporuje tisk4 v tradičním čtvercovém formátu Instagramu5 a umožňuje tisk bezokrajových fotografií, což znamená, že uživatelé mohou doma docílit vysoce kvalitního vzhledu.

Tiskárna PIXMA řady TS3150 také podporuje technologii AirPrint™ pro zařízení Apple iOS™, Mopria® pro zařízení se systémem Android™ a Windows 10 pro mobilní zařízení, což uživatelům umožňuje okamžitě tisknout.

Nekonečná kreativita pro celou rodinu
Nová aplikace společnosti Canon Message in Print6 umožňuje uživatelům vkládat neviditelné zprávy do výtisků fotografií, ať už se jedná o animace, hudbu, video nebo text. Příjemce může zprávu dekódovat přidržením zařízení iPhone nad vytištěnou fotografií. Díky sdílení vzpomínek tímto přizpůsobeným a jedinečným způsobem vám společnost Canon pomůže vyprávět příběhy, které stojí za vašimi snímky.

Tiskárna PIXMA řady TS3150 je kompatibilní se službami a softwarem společnosti Canon, které jsou vhodné pro celou rodinu, včetně služeb Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ a softwaru My Image Garden. Nabízí tak zábavu pro celou rodinu a inspiruje kreativitu novými interaktivními způsoby sdílení snímků. Ať už tisknete osobní přání, nebo kalendáře či fotografie pro rodinné album, zaměstnáte děti na celé hodiny.

Řada PIXMA TS3150 nabízí vysoce kvalitní tisk za dostupnou cenu, od tisku nádherných fotografií nezapomenutelných příběhů až po důležité dokumenty. Snadno použitelná, praktická, spolehlivá a technologicky vyspělá tiskárna PIXMA řady TS3150 představuje stylovou tiskárnu pro každého.

1Tisk bezokrajových fotografií (až do 5 × 7”)
2Barvy se mohou lišit v závislosti na umístění
4Podporováno softwarem My Image Garden, službami PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ a aplikací Canon PRINT
5Za použití lesklého fotografického papíru Glossy II Photo Paper Plus společnosti Canon o rozměrech 5 × 5”