Canon uvádí PIXMA TS3150 – novou tiskárnu typu „3 v 1“ pro snadný tisk, skenování i kopírování

PRAHA, 19. července 2017 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představila novou multifunkční inkoustovou tiskárnu typu „3 v 1“ určenou pro tisk, skenování a kopírování. Nová PIXMA TS3150 se může pochlubit snadným ovládáním, stylovým designem i Wi-Fi připojením – tedy vlastnostmi důležitými pro studenty i všechny ostatní uživatele, kteří doma chtějí tisknout dokumenty i fotografie.

PIXMA-TS3150-EUR-BLACK-Paper-Tray-FSL-01

Canon PIXMA TS3150 přináší širokou škálu zbrusu nových funkcí. Uživatelé jistě ocení i nový stylový a odolný design, senzor pro detekci papíru, možnost tisku fotografií bez okrajů1 i bezdrátové připojení s podporou neustále se rozšiřujícího portfolia aplikací značky Canon. Nová PIXMA TS3150 je k dispozici v černém i bílém provedení a představuje elegantní uživatelsky přívětivou tiskárnu vhodnou pro všechny uživatele.

Nový stylový design
Povrch horní strany tiskárny je odolný proti poškrábání a snadno se čistí – rodiče tedy nemusí mít obavy z ohmatávání tiskárny jejich ratolestmi. Nechtěným stopám předchází i lesklá povrchová úprava s mřížkovým vzorem, díky které si PIXMA TS3150 uchovává atraktivní vzhled.

Jednoduché ovládání pro všechny
Součástí této snadno ovladatelné a cenově dostupné tiskárny jsou tlačítka pro rychlé a jednoduché zprovoznění bezdrátového připojení. Na spuštění režimu přístupového bodu nevyžadujícího router tak stačí jediné stisknutí. Nechybí ani displej LCD s úhlopříčkou 3,8 cm, který umožňuje jedním pohledem zkontrolovat nastavení tisku a média. Novinkou je i detekce papíru, díky které je tisk ještě jednodušší a rychlejší.

Širší připojitelnost a lepší možnosti sdílení
Canon PIXMA TS3150 disponuje spolehlivou Wi-Fi konektivitou, díky které mohou uživatelé tisknout přímo ze svých chytrých telefonů a tabletů. Proces tisku dokumentů i fotografií je tak rychlejší a mnohem flexibilnější. Nutnost využívat při tisku, kopírování a skenování osobní počítač eliminuje i aplikace Canon PRINT, která tak zajišťuje opravdu bezproblémové využívání bezdrátové konektivity.

Ve spojení se službou PIXMA Cloud Link dovoluje aplikace Canon PRINT tisknout/ukládat dokumenty i fotografie přímo z/do prostředí sociálních sítí a oblíbených cloudových služeb, jako je například Google Drive. PIXMA Cloud Link je ideální i pro všechny fotografické nadšence a fanoušky služby Instagram, kteří chtějí mít kvalitní fyzickou podobu svých snímků přímo ze sociálních sítí (nebo do těchto kanálů ukládat skeny2 svých dokumentů). Canon PIXMA TS3150 totiž podporuje bezokrajový tisk čtvercového formátu3 fotografií z instagramu.

Canon PIXMA TS3150 podporuje službu AirPrint pro Apple iOS i technologii Mopria pro Android a zařízení s operačním systémem Windows 10 Mobile. I s mobilním zařízením je tedy možné na nové tiskárně tisknout opravdu bez problémů a okamžitě.

Neomezená kreativita pro celou rodinu
Nová aplikace Canon Message in Print4 dovoluje do tištěných fotografií vložit neviditelné zprávy, od textu přes animace a hudbu až po video. Příjemce fotografie může tyto zprávy dekódovat – stačí jen podržet iPhone nad vytištěnou fotkou. Sdílením zážitků a vzpomínek touto jedinečnou a personalizovanou formou Canon pomáhá s vyprávěním příběhů, které se za fotografiemi ukrývají.

Díky kompatibilitě s rodinnými službami a softwarem společnosti Canon včetně Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ a My Image Garden přináší PIXMA TS3150 zábavu celé rodině, podporuje kreativní nápady a nabízí nové interaktivní způsoby sdílení snímků. Nejnovější tvůrčí možnosti zabaví děti po celé hodiny, ať již půjde o výrobu vlastních pohlednic nebo kalendářů či tisk fotografií do rodinných alb.

Canon PIXMA TS3150 se může pochlubit vysoce kvalitním tiskem za přijatelnou cenu. A nezáleží na tom, zda tisknete nádherné fotografie s jedinečnými příběhy, nebo jestli zadáváte tisk důležitých dokumentů. Díky snadnému a pohodlnému používání, spolehlivosti a pokročilým technologiím je PIXMA TS3150 stylovou tiskárnou vhodnou pro každého uživatele.

Zařízení nabízí také možnost využití inkoustových XL kazet s úsporou až 30 %. Společně s novým modelem tiskárny PIXMA TS3150 je navíc možné pořídit zvýhodněné balení XL kazet s 50 kusy fotopapíru.

Modely tiskáren Canon PIXMA TS3150 v černé barvě a PIXMA TS3151 v barvě bíle budou na českém trhu dostupné od srpna 2017.

1Bezokrajový tisk fotografií až do formátu 13 x 18 cm (5 x 7 palců).
2Skenování do cloudu a do e-mailu je k dispozici pouze pro uživatele originálních inkoustů značky Canon.
3Prostřednictvím aplikací a služeb My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ a Canon PRINT.
4Aplikace bude dostupná od poloviny září, a to pouze pro iPhone se systémem iOS9 nebo novějším.