Vytvářejte ohromující výtisky pro každý příběh pomocí tiskáren PIXMA pro domácnost: Společnost Canon představuje novou řadu tiskáren 3 v 1

21. srpna 2017 – společnost Canon Europe, přední světový výrobce řešení pro zpracování obrazu, dnes představila novou řadu multifunkčních inkoustových tiskáren 3 v 1 pro uživatele, aby mohli tisknout, skenovat a kopírovat doma. Řada PIXMA je vybavena připojením Wi-Fi, je stylová, kompaktní a snadno se používá. Tato řada, která uživatelům pomáhá poskytovat úžasné výtisky pro každý příběh, je ideální ke splnění všech rodinných potřeb od domácích úkolů až po tisk cenných fotografií.

PIXMA řady TS5150

PIXMA řady TS6150

PIXMA řady TS8150

PIXMA řady TS9150

Celá řada PIXMA usnadňuje domácí tisk vysoce kvalitních snímků a je vybavena celou řadou zcela nových funkcí, včetně rozhraní Smart User Interface (UI), automatického oboustranného tisku (oboustranný tisk) a připojení Wi-Fi a Bluetooth Low Energy (BLE)1. Stylový kompaktní design této řady znamená, že tiskárna může být doplňkem jakékoli místnosti v domácnosti, do které má přístup každý. Kromě vysoce kvalitních výtisků umožňují tiskárny řady PIXMA rodinám popustit uzdu své kreativitě díky řadě nových zábavných funkcí, od tisku skrytých zpráv až po čtvercové fotografie přímo z Instagramu.

Mezi čtyři nové tiskárny této řady patří:

• Tiskárna PIXMA řady TS5150 představuje praktický a cenově dostupný model, který přináší zcela novou úroveň uživatelské přívětivosti. Tento model s kazetami FINE a designem s jedním inkoustem je ideální k domácímu tisku dokumentů
  • Tiskárna PIXMA řady TS6150 představuje kompaktní a vysoce výkonný 5barevný inkoustový model, který je odolný a skvělý pro celou rodinu
  • Tiskárna PIXMA řady TS8150 představuje stylový design se zbrusu novým systémem se 6 barevnými inkousty
  • Tiskárna PIXMA řady TS9150 představuje špičkový model, který se dokonale hodí pro nádherné výtisky fotografií

Jednoduché použití
Proměna vzácných vzpomínek v podobě fotografií jako z laboratoře už doma nemůže být snazší. Uživatelské rozhraní se snadno a intuitivně používá díky velikostem obrazovky s rozsahem od 2,5“ u řady PIXMA TS5150 s tlačítky až po 5“ dotykovou obrazovku LCD řady PIXMA TS9150. Toto chytré uživatelské rozhraní znamená, že bezdrátové nastavení již nemůže být jednodušší a uživatelé mohou kontrolovat nastavení tisku a papíru jediným pohledem. Díky funkci automatického oboustranného tisku lze také tisknout oboustranné dokumenty, což zvyšuje rychlost a šetří papír. Dva způsoby podávání papíru umožňují současné vkládání běžného papíru do předního zásobníku a fotografického média do zadního zásobníku.

Vylepšené možnosti připojení a sdílení během několika sekund
Spolehlivé připojení k síti Wi-Fi tiskárny řady PIXMA umožňuje uživatelům tisknout přímo ze smartphonu nebo tabletu během několika sekund, a dosáhnout tak ještě rychlejšího tisku a flexibility.

Aplikace Canon PRINT eliminuje potřebu používat počítač PC nebo Mac při tisku, kopírování nebo skenování, a vytváří tak bezproblémové bezdrátové prostředí, které poskytuje možnost náhledu před tiskem.

Pomocí aplikace Canon PRINT umožňuje služba PIXMA Cloud Link uživatelům tisknout a odesílat dokumenty a fotografie na sociální sítě a oblíbená úložiště v cloudu, například na Disk Google. Ať už tisknete nebo skenujete, služba PIXMA Cloud Link je ideální pro fotografické nadšence a fanoušky Instagramu, kteří chtějí tisknout živé snímky ze sociálních kanálů. Všechny tiskárny z této řady podporují tisk3 v tradičním čtvercovém formátu Instagramu4 a umožňují tisk fotografií s okraji i bez okrajů, což znamená, že uživatelé mohou doma dosáhnout vysoce kvalitního zpracování.

Řada PIXMA podporuje technologii AirPrint™ pro zařízení Apple iOS™, Mopria® pro zařízení se systémem Android™ a Windows 10 pro mobilní zařízení, což uživatelům umožňuje okamžitě tisknout. Nová řada obsahuje zcela novou funkci BLE, která umožňuje párování pro stálé spojení mezi jakýmkoli kompatibilním chytrým zařízením a tiskárnou. Uživatelé zařízení se systémem Android mohou aktivovat funkci BLE na své tiskárně za účelem snadné aktivace plného připojení Wi-Fi, což jim dovoluje tisknout dokumenty z připojených zařízení. Jakmile jsou zařízení a tiskárna spárovány pomocí technologie Bluetooth, uživatelé systémů iOS i Android automaticky obdrží oznámení o chybách prostřednictvím aplikace Canon PRINT z tiskárny a budou nasměrováni do vyhrazené webové příručky, což umožňuje rychlé a snadné řešení problémů.

Nekonečná kreativita pro celou rodinu
Nová aplikace společnosti Canon Message in Print6 umožňuje uživatelům vkládat neviditelné zprávy do výtisků fotografií, ať už se jedná o animace, hudbu, video nebo text. Příjemce může zprávu dekódovat po stažení aplikace přidržením zařízení iPhone nad vytištěnou fotografií. Díky sdílení vzpomínek tímto přizpůsobeným a jedinečným způsobem vám společnost Canon pomůže vyprávět příběhy, které stojí za vašimi snímky.

Řada PIXMA TS3150 je kompatibilní se službami a softwarem společnosti Canon, které jsou vhodné pro celou rodinu, včetně služeb Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ a softwaru My Image Garden. Nabízí tak zábavu pro celou rodinu a inspiruje kreativitu novými interaktivními způsoby sdílení snímků. Ať už tisknete osobní přání, nebo kalendáře či fotografie pro rodinné album, zaměstnáte děti na celé hodiny. Přidání kreativních odlesků nebylo nikdy snazší s tiskárnou PIXMA řady TS9150, která umožňuje přidat kreativní filtry přímo k vašim snímkům prostřednictvím 5,0“ dotykové obrazovky při tisku přímo z karty SD.

Nový stylový design
Řada PIXMA se může pochlubit kompaktním designem boxu, takže může být součástí jakékoli místnosti, aniž by to ohrozilo design interiéru. Prvotřídní design tiskárny PIXMA řady TS9150 má kontrastní textury a barvy a vyrytý horní emblém, který poskytuje výjimečný dojem.

Prvotřídní tisk
Nové inkousty dostupné u tiskáren PIXMA řady TS6150, PIXMA řady TS8150 a PIXMA řady TS9150 poskytují domácí výtisky nejvyšší kvality s vylepšenou reprodukcí barev a odolností proti vyblednutí. Uživatelé si mohou vybrat ze standardních kazet, kazet XL a XXL6 podle svých tiskových potřeb. Pro ty, kteří tisknou ve velkých objemech, umožňují kazety XL zdvojnásobit tisk ve srovnání se standardní kazetou a kazety XXL tisknou ve srovnání se standardní kazetou trojnásobné množství.

Nový systém se 6 barevnými inkousty, který je k dispozici u tiskáren PIXMA řady TS8150 a PIXMA řady TS9150, umožňuje tisknout přirozenější fotografie s jasnějším vzhledem. Pigmentový černý inkoust poskytuje ostrý text, který je ideální pro tisk dokumentů, a nový inkoust Photo Blue snižuje zrnitost v jasných barvách od modré po bílou7.

Když znovu vyprávíte důležité rodinné příběhy, u kterých chcete zajistit, aby splnily očekávání, s řadou PIXMA si můžete být jisti, že své fotografie vystihnete tak, jak si zaslouží. Řada PIXMA nabízí tisk v nejlepší kvalitě pro všechny potřeby rodiny, od domácího tisku až po krásné rodinné vzpomínky.

1Vybaveno technologií Bluetooth® low energy (tisk a skenování pomocí technologie Bluetooth jsou dostupné pouze na zařízeních se systémem Android). Funkce dostupné pomocí komunikace Bluetooth a aplikace Canon PRINT Inkjet/SELPHY nejsou garantovány na všech smartphonech se systémem Android. Značka slova a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky vlastněné společností Bluetooth SIG, Inc. a jakékoliv použití takových známek společností Canon Inc. je na základě licence. Další ochranné známky a obchodní názvy jsou majetkem jejich příslušných vlastníků.

3Podporováno softwarem My Image Garden, službami PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ a aplikací Canon PRINT

4Za použití lesklého fotografického papíru Glossy II Photo Paper Plus společnosti Canon o rozměrech 5 × 5”

5Aplikace Message in Print bude vydána 31. října 2017 a bude k dispozici pouze pro iPhone se systémem iOS 9 a novějším

Dostupnost kazet STD, XL a XXL závisí na regionu