V Creative Parku získáte papírové modely aut, lodí nebo zvířat i inspiraci pro své pohlednice, kalendáře a fotorámečky

PRAHA, 13. listopadu 2017 – Bavily vás skládací papírové modely, když jste byli malí? Můžete se k nim vrátit, třeba s celou rodinou. Služba Creative Park společnosti Canon jich nabízí stovky. Od jednoduchých 3D papírových mozaik, zvířecích postaviček či tradičních japonských origami až po sofistikovaný model Boeingu 747 nebo kopii milánské katedrály. Stačí si jen vytisknout, na co zrovna máte náladu, a začít skládat. Zdarma a s návodem. A najdete tu i šablony kalendářů nebo fotoalb.

Print_More.jpg

Služba Creative Park společnosti Canon umožňuje z vlastních fotografií vytvářet pohlednice, kalendáře a nabízí i další zábavu. Stačí jen vstoupit na její internetové stránky, vybrat si některou z mnoha kategorií, zvolit konkrétní dílo, vytisknout a začít se bavit. Kromě stálé nabídky na Creative Parku najdete i sezónní speciality. S blížícími se Vánocemi se zde objevila řada možností, jak si kreativně a zábavně zpříjemnit interiér domu či bytu. Aktuálně to je například možnost vytisknout si a vyrobit vánoční dárek a věnovat originální personalizovaný fotorámeček.

Creative Park myslí na všechny věkové skupiny. Najdete zde vystřihovánky pro úplně malé děti, které si je navíc mohou samy vybarvit, i náročné modely složené z mnoha dílů pro zkušené modeláře. Majitelé tiskáren Canon PIXMA, kteří používají originální inkousty Canon, navíc získávají přístup k velkému množství prémiového obsahu v databázi Creative Park Premium. K dispozici tak mají fotografie, ilustrace, výrobky z papíru a další materiály od mezinárodně uznávaných fotografů a umělců.

Prostřednictvím Creative Park si můžete například vytisknout a dotvořit vlastní kalendář na rok 2018. Jako inspirace může posloužit heslo Nový rok. Nové příběhy_. Tak se jmenuje zimní kampaň Canon, v jejímž rámci lze získat vybrané produkty s dárkem a cashbackem. Tuto kampaň Canon představuje pouze v on‑line prostředí a běží od 1. listopadu do konce ledna 2018.