Canon naděluje už před Vánocemi. Startuje zimní cashback a pokračují akce na zrcadlovky EOS a nové objektivy

PRAHA, 1. listopadu 2017 – Možnost získat až několik tisíc zpět při nákupu vybrané techniky Canon. Nebo při pořízení vybraných zrcadlovek řady EOS obdržet ke špičkovému fotoaparátu dárek v podobě vysoce kvalitního karbonového stativu a stativové hlavy Manfrotto. To vše přináší aktuální akce na fototechniku Canon.

• Zimní cashback se vztahuje na 33 různých produktů. Zvýhodnění dosahuje až 8 000 Kč
  • Noví majitelé vybraných zrcadlovek EOS získají jako dárek karbonový stativ a stativovou hlavu
  • K většině nových produktů Canon naděluje poukaz 100 GB na úložiště irista nebo Lifecake

Společnost Canon dnes spustila pro své zákazníky v České republice a na Slovensku zimní promo akci na vybrané zrcadlovky, bezzrcadlovky, kompaktní fotoaparáty, videokamery, blesk a tiskárny. Celkem se akce týká více než třiceti produktů. Zákazníci mohou při nákupu některého z nich do 31. 1. 2018 ušetřit až 8 000 Kč. Finanční úspora ale není jediný bonus, protože k většině produktů jejich noví majitelé obdrží ještě voucher na datový prostor o velikosti 100 GB na úložišti irista nebo Lifecake. Pro získání nároku na vrácení části peněz po zakoupení vybrané techniky v rámci akce Zimní cashback se zákazníci v Česku musí registrovat na stránkách www.canon.cz/zimnicashback, na Slovensku pak na stránkách www.canon.sk/zimnycashback. A to nejpozději do 28. 2. 2018.

Trvalá akce na objektivy Canon
Souběžně s touto akcí běží trvalá nabídka zvýhodněného nákupu objektivů Canon s názvem Virtual Kit Promotion (www.canon.cz/lens-promo), kde je podmínkou pro vyplacení cashbacku za zakoupený objektiv také pořízení těla fotoaparátu. Po nákupu těla fotoaparátu si zákazník tedy může zažádat o cashback v rámci akce Zimní cashback i Virtual Kit Promotion.

K zrcadlovkám EOS stativ Manfrotto
Další aktuální akce se vztahuje na některou ze zrcadlovek Canon EOS 5D Mark IV, Canon EOS 1D X Mark II, EOS 5DS, EOS 5DS R nebo EOS 6D Mark II. Zákazníci, kteří svůj nákup zaregistrují prostřednictvím formuláře na stránkách www.canon.cz/eospromo (na Slovensku www.canon.sk/eospromo), získají profesionální karbonový stativ a stativovou hlavu značky Manfrotto v hodnotě 9 000 Kč (v případě EOS 6D Mark II získají Tripod Manfrotto Befree One v hodnotě 3 790 Kč). Zájemci o zrcadlovku a dárek musí svůj nákup provést u některého z vybraných prodejců fototechniky. Jejich kompletní seznam lze najít na výše uvedených internetových stránkách. O dárek lze prostřednictvím webového formuláře žádat až do konce ledna 2018.

Produkty, jejichž pořízením lze získat stativ a stativovou hlavu Manfrotto :
Canon EOS 5D Mark IV
Canon EOS 1D X Mark II