Canon uvádí oceňovanou druhou edici portfolia zařízení imageRUNNER ADVANCE 3. generace. Zákazníkům nabízí bezpečný vstup do cloudu

LONDÝN, 12. února 2018 - Společnost Canon, globální lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes oznámila výrazné vylepšení své řady zařízení imageRUNNER ADVANCE 3. generace. Druhá edice portfolia společnosti Canon spojuje nejnovější technologie v oblastech hardwaru i softwaru a poskytuje tak firmám zabezpečená a konzistentní cloudová řešení správy dokumentů.

iR ADV C256_C356 II

iR ADV C256 II

iR ADV C3500 II

KONCEPTUNIFIED FIRMWARE PLATFORM CHRÁNÍ OBCHODNÍ INVESTICE
Portfolio nových zařízení imageRUNNER ADVANCE využívá konceptu jednotné firmwarové platformy (Unified Firmware Platform - UFP), který přináší výraznější sjednocení nejen uživatelského prostředí, ale také správy zařízení. Průběžný monitoring odhaluje možná slabá místa dřív, než mohou způsobit potíže, a šetří tak čas i náklady. Automatická instalace nejnovějších funkcí a aktualizací zajišťuje, že zařízení zůstávají plně funkční a zabezpečená s minimálními nároky na vstup ze strany uživatele. Díky platformě UFP mají zákazníci jistotu, že jejich investice je v bezpečí a zařízení nebude nutné měnit s každou aktualizací.

PŘÍSTUP DO CLOUDU S ŘEŠENÍM UNIFLOW ONLINE EXPRESS
Portfolio zařízení imageRUNNER ADVANCE 3. generace 2. edice obsahuje širokou škálu modelů, které dokáží splnit veškeré požadavky zákazníků. Vylepšená zařízení nabízejí řadu integrovaných řešení, včetně výkonného skenování do cloudového úložiště, řešení pro správu výstupů nazvaného uniFLOW Online Express, nebo ověření prostřednictvím identifikace konkrétního zařízení Universal Login Manager. Portál uniFLOW Online Express umožňuje snadné sledování a vykazování činnosti, včetně tvorby grafických výstupů. Ovládací panel zařízení umožňuje snadné přetažení a umístění widgetů podle vlastní potřeby a současně zobrazuje přehled možností tisku, skenování a kopírování v rámci firmy, včetně podrobných výstupů pro jednotlivé uživatele a zařízení. Řešení uniFLOW Online Express umožňuje správcům sledovat firemní náklady na tisk, kopírování, faxování a skenování a s tím i správné přiřazení nákladů k uživatelům.

Zařízení z nového portfolia imageRUNNER ADVANCE lze rovněž snadno propojit s dalšími řešeními digitalizace a správy dokumentů, včetně nástrojů uniFLOW či Therefore™ Online. Přístup ke cloudovému úložišti firmám poskytuje možnost sladit konkrétní požadavky oběhu dokumentů se svým zařízením. Platforma uniFLOW se vyznačuje snadnou instalací a správou a umožňuje přístup k moderním cloudovým technologiím, čímž firmám poskytuje možnost zjednodušit své procesy a zvýšit produktivitu, neboť se tak jejich zaměstnanci mohou soustředit na své základní činnosti.

Řešení uniFLOW Online Express a uniFLOW Online zároveň podporují rozsáhlé portfolio zařízení společnosti Canon, včetně zařízení imageRUNNER řady C3000 a produktů i-SENSYS. Společnost Canon tak bude v roce 2018 nabízet pestrou a bohatou paletu řešení.

VYSOKÁ ÚROVEŇ ZABEZPEČENÍ
Zařízení imageRUNNER ADVANCE 3. generace 2. edice se může pochlubit robustním zabezpečením, širokými možnostmi správy tiskových zařízení a bezproblémovým provázáním hardwaru a softwaru.

Použití ověřeného přihlašování uživatelů k zařízení znamená, že i úlohy odeslané z mobilních zařízení je možné bezpečně uchovat až do jejich zamýšleného zveřejnění a chránit tím důvěrnost informací. Zamezení neoprávněnému šíření citlivých informací napomáhá možnost znemožnit jednotlivým uživatelům přístup k vybraným funkcím, zatímco vizuální a zvuková oznámení funkce Zapomenutý originál uživatele upozorňují na skutečnost, že informace ze skenovaných materiálů jsou uloženy v zařízení. Řešení uniFLOW Online Express nabízí kompletní přehled tiskového provozu a umožňuje manažerům mít pod kontrolou náklady na tisk a spravovat práva jednotlivých oddělení, týmů nebo zaměstnanců k přístupu k zařízením a jejich funkcím. Přístup k tiskovým funkcím pro hosty umožňuje zabezpečený tisk podle aktuální potřeby z mobilních zařízení se současným zamezením přístupu do vnitřní sítě firmy.

PRUŽNÁ PRÁCE V RUŠNÉ MODERNÍ KANCELÁŘI
Portfolio zařízení imageRUNNER ADVANCE 3. generace 2. edice dokáže omezit na minimum jak prostoje, tak také potřebu administrace zařízení. Správa zařízení prostřednictvím imageWARE Management Console umožňuje uživatelům kontrolovat na dálku jak stav zařízení samotných, tak také stav spotřebního materiálu. Kromě toho mohou zaměstnanci zabezpečeným způsobem digitalizovat a tisknout dokumenty prakticky okamžitě a snadno zapojit svá mobilní zařízení přímo do pracovních toků. Portfolio zařízení imageRUNNER ADVANCE poskytuje hned několik způsobů, jak mobilní zařízení do systému začlenit, včetně využití QR kódů, technologií NFC či Bluetooth LE (low energy), a podporuje běžně používané aplikace, jako je Google Cloud Print, AirPrint či Mopria.

Daniel Woodstock, manažer produktového marketingu společnosti Canon Europe, říká: „Ve společnosti Canon bereme požadavky našich zákazníků na zabezpečení velice vážně a nepochybujeme o tom, že firmy mohou mít k dispozici robustní bezpečnostní opatření, která ovšem nejenže nejsou efektivitě na překážku, ale naopak ji posilují. Naše snaha o inovace vychází z toho, že neustále nasloucháme našim zákazníkům a jejich požadavkům a dbáme, abychom na jejich zpětnou vazbu reagovali vývojem nejlepších možných řešení podle jejich potřeb.“

OCEŇOVANÝ PŮVOD
Produkty vylepšené 2. edice zařízení imageRUNNER ADVANCE představují technologii, která tři roky po sobě dokázala získat prestižní ocenění produktové řady roku A3 MFP Line of the Year udělované společností Keypoint Intelligences - Buyers Lab (BLI). Společnost BLI, přední světová autorita v oblasti digitalizace dokumentů a softwarových řešení, uděluje své nejvyhledávanější ocenění jednou ročně tomu prodejci, jehož produktová řada je považována za celkově nejlepší a nabízí modely pro všechny úrovně, které jsou zároveň schopné dosahovat vynikajících výsledků v jejích náročných testech.

„Modely řady A3 MFP společnosti Canon se prosazují již tři roky v řadě a nastavují ve svých jednotlivých segmentech laťku náramně vysoko,“ uvedl David Sweetnam, ředitel výzkumu a laboratorních služeb pro Evropu, Střední Východ a Asii ve společnosti Keypoint Intelligence - Buyers Lab. „Každý z prodávaných modelů, který společnost BLI testovala, podporuje snadnou výměnu součástí, nabízí mimořádně komplexní využití a nesmírně nízkou chybovost jednoho nesprávně zavedeného listu na 426 000 tiskových stran, což z těchto zařízení činí jedny z nejvýkonnějších a nejspolehlivějších strojů, které kdy naší laboratoří prošly. Množství řešení urychlující pracovní toky a snižující náklady, kterým každé zařízení disponuje, je třešničkou na dortu, zatímco tato zařízení poskytují vysoce kvalitní tisk a kopírování, které nadchnou jakoukoliv firmu.“

„Je nám vekou ctí získat ocenění A3 MFP Line of the Year třetí rok po sobě,“ uzavírá Daniel Woodstock. „Jsme velice hrdí na to, že nadále dokážeme vyvíjet vysoce kvalitní a výkonná kancelářská řešení, která kladou důraz na digitální bezpečnost a dokáží firmám pomoci zjednodušit pracovní toky v éře kanceláří buducnosti.“

Nová řada zařízení imageRUNNER ADVANCE přijde na trh v únoru 2018 a řešení uniFLOW Online Express bude k dispozici od dubna 2018.

ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI:
imageRUNNER ADVANCE řady C256/356 II

• 25/35 str./min
  • A4

imageRUNNER ADVANCE řady C3500 II

• 20/25/35 str./min

imageRUNNER ADVANCE řady C5500 II

• 35/40/50/60 str./min

imageRUNNER ADVANCE řady C7500 II

• 65/70/80 str./min

imageRUNNER ADVANCE řady 4500 II

• Černobílá zařízení
  • 25/35/45/51 str./min

imageRUNNER ADVANCE řady 6500 II

• 55/65/75 str./min

imageRUNNER ADVANCE řady 8500 II

• Černobílá zařízení
  • 85/95/100 str./min
  • A3

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.