Produkty Canon uspěly v soutěži iF Design Award 2018. Canon toto ocenění sbírá už 24 let po sobě

Praha, 14. února 2018 – Šest produktů značky Canon může používat nálepku, která potvrzuje výjimečnost jejich vzhledu. Získaly totiž prestižní ocenění iF Design Award 2018.

iF Design Award 2018 logo.jpg

Oceněné produkty Canon:

EOS 5D Mark IV.jpg

EOS 5D Mark IV
Digitální zrcadlovka

EOS M5.jpg

EOS M5
Bezzrcadlový fotoaparát

EF70–300mm f4-5.6 IS II USM.jpg

EF70–300mm f/4-5.6 IS II USM
Výměnný objektiv kompatibilní s digitálními zrcadlovkami série EOS

PIXMA G series.jpg

PIXMA G series
Inkoustová tiskárna
(na obrázku je PIXMA G3510)

i-SENSYS MF730630 series.jpg

i-SENSYS MF730/630 série
Laser MFP (na obrázku je i-SENSYS MF735Cx)
i-SENSYS LBP650/610 série
LBP (na obrázku je i-SENSYS LBP654Cx)

iF Design Award patří mezi nejsledovanější ocenění průmyslového designu. Soutěž hodnotící produkty z celého světa existuje už od roku 1953. Letos se o typický červený štítek, který potvrzuje vysokou designovou úroveň, ucházelo 6402 výrobků z 54 zemí. Jejich kvalitu posuzovala mezinárodní expertní porota, jejíž členové hodnotili produkty v sedmi kategoriích – produkt, obal, komunikace, interiér, architektura, design služeb / UX, profesionální koncept.

Canon v této designové soutěži uspěl již po čtyřiadvacáté za sebou. Zisk tohoto ocenění i v letošním roce je závazkem k tomu, aby i nadále produkty Canon kombinovaly nejvyšší úroveň výkonu a designu.

Etikety na jedničku. Nový stroj Océ LabelStream 4000 potvrzuje ambice společnosti Canon v segmentu obalů

PRAHA, 13. června 2018 – Společnost Canon, která je světovou špičkou v zobrazovacích řešeních, představila novou sérii UV inkoustových produkčních tiskáren pro průmyslové využití Océ LabelStream 4000, které navíc nabízejí možnost volitelných jednotek pro flexotisk, zušlechťování a dokončovací práce. S rychlostí výroby v rozmezí 950 – 1672 m2/h, která v tomto oboru patří k naprosté špičce, si tato produkční tiskárna říká o dominantní pozici na rostoucím trhu tisku etiket. Do konce letošního roku bude zařízení dostupné také v Evropě.