Canon vám k vybraným zrcadlovkám a kamerám přibalí dárek v podobě profesionálního příslušenství

Praha, 19. února 2018 – Canon připravil pro své koncové zákazníky akci na podporu prodeje vybrané fototechniky a videotechniky Canon EOS. Cílem akce je odměnit nové majitele vybraných zrcadlovek a kamer dárkem za jejich pořízení.

Dárky

Pravidla akce:

• Za nákup vybraného fotoaparátu nebo kamery Canon EOS uvedených v podmínkách akce můžete získat profesionální příslušenství zdarma
  • Produkt musí být zakoupen v termínu od 15. 2. 2018 do 31. 7. 2018 u vybraných prodejců v České republice
  • Podmínkou je registrace zakoupeného produktu na www.canon.cz/eospromo a to nejpozději do 15. 8. 2018

Seznam produktů a informace o dárku:

• Canon EOS 5D Mark IV + FOMEI LED WIFI-100D nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon EOS 5Ds + FOMEI LED WIFI-100D nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon EOS 5Ds R + FOMEI LED WIFI-100D nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon EOS 6D Mark II + FOMEI LED BAR 17W nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon Cinema EOS C100 Mark II + FOMEI LED WIFI-100D nebo Baterie BP-975
  • Canon XC10 +  FOMEI LED WIFI-100D nebo sada čtečka karet a 64GB CFast karta

Kompletní informace k promoční akci jsou dostupné na stránkách www.canon.cz/eospromo

Etikety na jedničku. Nový stroj Océ LabelStream 4000 potvrzuje ambice společnosti Canon v segmentu obalů

PRAHA, 13. června 2018 – Společnost Canon, která je světovou špičkou v zobrazovacích řešeních, představila novou sérii UV inkoustových produkčních tiskáren pro průmyslové využití Océ LabelStream 4000, které navíc nabízejí možnost volitelných jednotek pro flexotisk, zušlechťování a dokončovací práce. S rychlostí výroby v rozmezí 950 – 1672 m2/h, která v tomto oboru patří k naprosté špičce, si tato produkční tiskárna říká o dominantní pozici na rostoucím trhu tisku etiket. Do konce letošního roku bude zařízení dostupné také v Evropě.