Canon vám k vybraným zrcadlovkám a kamerám přibalí dárek v podobě profesionálního příslušenství

Praha, 19. února 2018 – Canon připravil pro své koncové zákazníky akci na podporu prodeje vybrané fototechniky a videotechniky Canon EOS. Cílem akce je odměnit nové majitele vybraných zrcadlovek a kamer dárkem za jejich pořízení.

Dárky

Pravidla akce:

• Za nákup vybraného fotoaparátu nebo kamery Canon EOS uvedených v podmínkách akce můžete získat profesionální příslušenství zdarma
  • Produkt musí být zakoupen v termínu od 15. 2. 2018 do 31. 7. 2018 u vybraných prodejců v České republice
  • Podmínkou je registrace zakoupeného produktu na www.canon.cz/eospromo a to nejpozději do 15. 8. 2018

Seznam produktů a informace o dárku:

• Canon EOS 5D Mark IV + FOMEI LED WIFI-100D nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon EOS 5Ds + FOMEI LED WIFI-100D nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon EOS 5Ds R + FOMEI LED WIFI-100D nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon EOS 6D Mark II + FOMEI LED BAR 17W nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon Cinema EOS C100 Mark II + FOMEI LED WIFI-100D nebo Baterie BP-975
  • Canon XC10 +  FOMEI LED WIFI-100D nebo sada čtečka karet a 64GB CFast karta

Kompletní informace k promoční akci jsou dostupné na stránkách www.canon.cz/eospromo

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.