Canon vám k vybraným zrcadlovkám a kamerám přibalí dárek v podobě profesionálního příslušenství

Praha, 19. února 2018 – Canon připravil pro své koncové zákazníky akci na podporu prodeje vybrané fototechniky a videotechniky Canon EOS. Cílem akce je odměnit nové majitele vybraných zrcadlovek a kamer dárkem za jejich pořízení.

Dárky

Pravidla akce:

• Za nákup vybraného fotoaparátu nebo kamery Canon EOS uvedených v podmínkách akce můžete získat profesionální příslušenství zdarma
  • Produkt musí být zakoupen v termínu od 15. 2. 2018 do 31. 7. 2018 u vybraných prodejců v České republice
  • Podmínkou je registrace zakoupeného produktu na www.canon.cz/eospromo a to nejpozději do 15. 8. 2018

Seznam produktů a informace o dárku:

• Canon EOS 5D Mark IV + FOMEI LED WIFI-100D nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon EOS 5Ds + FOMEI LED WIFI-100D nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon EOS 5Ds R + FOMEI LED WIFI-100D nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon EOS 6D Mark II + FOMEI LED BAR 17W nebo Canon Speedlite 430EX III-RT
  • Canon Cinema EOS C100 Mark II + FOMEI LED WIFI-100D nebo Baterie BP-975
  • Canon XC10 +  FOMEI LED WIFI-100D nebo sada čtečka karet a 64GB CFast karta

Kompletní informace k promoční akci jsou dostupné na stránkách www.canon.cz/eospromo

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.