Nová videokamera Canon LEGRIA HF G26 slibuje profesionální kvalitu výstupu za všech okolností

PRAHA, 1. února 2018 – Canon rozšířil portfolio videokamer pro rozlišení Full HD o nový model – LEGRIA HF G26. Nejnovější kompaktní kamera má za cíl uspokojit požadavky pokročilých uživatelů. LEGRIA HF G26 se může pochlubit nejen širokoúhlým objektivem s ohniskovou vzdáleností 28,8 mm a s 20násobným optickým zoomem, ale také vysokou kvalitou výstupů pořízených při špatných světelných podmínkách. Zaujme i kruhovou clonou s osmi lamelami – a tedy i možností atraktivního bokehu. To vše v kombinaci s rozlišením Full HD při snímkovací frekvenci 50p.

LEGRIA HF G26 FSL 02.jpg
LEGRIA HF G26 FSL.jpg

LEGRIA HF G26

Hlavní přednosti videokamery LEGRIA HF G26:

• Širokoúhlý objektiv s ohniskovou vzdáleností 28,8 mm a s 20násobným optickým zoomem
  • Záznam v rozlišení Full HD 1080P
  • Obrazový procesor DIGIC DV4
  • Kruhová clona s osmi lamelami
  • Široký dynamický rozsah a priorita vysokých jasů

Tvůrci videí se mohou na novou kameru Canon spolehnout i v těch nejnáročnějších podmínkách, a to i díky inteligentní stabilizaci obrazu v pěti osách, posílené stabilizaci Powered IS a velmi rychlému automatickému zaostřování.

S dvacetinásobným optickým zoomem si LEGRIA HF G26 poradí s různými tvůrčími výzvami – od tvorby videí s efekty založenými na širokoúhlém ohnisku až po pořizování detailních záběrů vzdálených objektů. Samozřejmě vše v kvalitě Full HD rozlišení, za kterým vedle kvalitní optiky stojí i snímač HD CMOS Pro typu 1/2,84 s rozlišením 2,91 megapixelů a obrazový procesor DIGIC DV4. Uživatelé určitě ocení i široký dynamický rozsah 600 procent, možnost upřednostňování vysokých jasů, rovnoměrné rozložení tónů, vestavěný neutrální šedý filtr a v neposlední řadě také možnost natáčení při osvětlení pouhé desetiny luxu.

Snadná použitelnost v kompaktním těle
Canon LEGRIA HF G26 nabízí tři základní režimy ovládání (manuální, automatický a filmový). Drtivou většinu funkcí videokamery lze ale samozřejmě nastavit podle individuálních preferencí uživatele. K dispozici je citlivý dotykový displej s úhlopříčkou 7,6 cm (3 palce), který umožňuje pohodlnou a velmi přesnou kompozici záběru i úpravu sledování, zaostření či expozičních parametrů. Zejména v náročných podmínkách je užitečný elektronický hledáček nabízející rozlišení 1,56 miliónů bodů, který lze vyklopit o 45 stupňů.

S novou videokamerou je díky jejímu kompaktnímu tělu a rychle reagujícím ovládacím prvkům pohodlné také natáčení na cestách. Dokonce nechybí ani takové vymoženosti, jako jsou přizpůsobitelná tlačítka, kolébkový ovladač zoomu nebo kroužek objektivu pro ovládání citlivosti.

Novinka značky Canon je flexibilní také z pohledu technických možností záznamu. LEGRIA HF G26 podporuje současné nahrávání ve formátu AVCHD (5 až 28 Mb/s) i MP4 (3 až 35 Mb/s) a pořizování zpomalených i zrychlených záznamů (až 1200násobnou rychlostí). Díky dvěma slotům pro paměťové karty SD mohou autoři využívat i nepřetržité natáčení, které jim dává jistotu, že nezmeškají žádný důležitý okamžik.

Canon LEGRIA HF G26 se může pochlubit také HDMI konektorem, možností připojení sluchátek i externího mikrofonu a pokročilou minipaticí. Kvalitní podpora zvukových vstupů i výstupů je přitom v dnešní době velmi důležitá, zejména pak v případě autorů, kteří se věnují video blogům a natáčení rozhovorů.

Etikety na jedničku. Nový stroj Océ LabelStream 4000 potvrzuje ambice společnosti Canon v segmentu obalů

PRAHA, 13. června 2018 – Společnost Canon, která je světovou špičkou v zobrazovacích řešeních, představila novou sérii UV inkoustových produkčních tiskáren pro průmyslové využití Océ LabelStream 4000, které navíc nabízejí možnost volitelných jednotek pro flexotisk, zušlechťování a dokončovací práce. S rychlostí výroby v rozmezí 950 – 1672 m2/h, která v tomto oboru patří k naprosté špičce, si tato produkční tiskárna říká o dominantní pozici na rostoucím trhu tisku etiket. Do konce letošního roku bude zařízení dostupné také v Evropě.