Canon má nového prezidenta a generálního ředitele pro Evropu, Střední východ a Afriku

Společnost Canon, která poskytuje komplexní služby v oblasti technologií a služeb pro zpracování obrazu, oznámila jmenování Yuichiho Ishizuky novým prezidentem a generálním ředitelem pro region Evropy, Středního východu a Afriky (EMEA). Vystřídá tak Rokuse van Iperena, který po šesti letech v této funkci odchází do důchodu.

Yuichi Ishizuka

Rokus van Iperen

Yuichi Ishizuka – dosavadní prezident a provozní ředitel Canon USA, jenž je zároveň provozním ředitelem mateřské společnosti Canon Inc. – stanul s platností od 1. dubna 2018 v čele společnosti Canon EMEA, která působí ve 120 zemích (včetně ČR), zaměstnává zhruba 18 tisíc lidí a generuje asi čtvrtinu celosvětových tržeb společnosti Canon. Jeho cílem je posílení a rozšíření stávajícího podnikání společnosti spolu s dalším komerčním využitím expertízy ve zpracování obrazu.

„Canon je jasným lídrem ve zpracování obrazu pro koncové spotřebitele i firemní segment a v regionu EMEA získal za více než 60 let svého působení už miliony zákazníků. Je mi ctí vést tento tým v současném dynamickém období k dalším inovacím a růstu,“ uvedl Yuichi Ishizuka.

Etikety na jedničku. Nový stroj Océ LabelStream 4000 potvrzuje ambice společnosti Canon v segmentu obalů

PRAHA, 13. června 2018 – Společnost Canon, která je světovou špičkou v zobrazovacích řešeních, představila novou sérii UV inkoustových produkčních tiskáren pro průmyslové využití Océ LabelStream 4000, které navíc nabízejí možnost volitelných jednotek pro flexotisk, zušlechťování a dokončovací práce. S rychlostí výroby v rozmezí 950 – 1672 m2/h, která v tomto oboru patří k naprosté špičce, si tato produkční tiskárna říká o dominantní pozici na rostoucím trhu tisku etiket. Do konce letošního roku bude zařízení dostupné také v Evropě.