Canon má nového prezidenta a generálního ředitele pro Evropu, Střední východ a Afriku

Společnost Canon, která poskytuje komplexní služby v oblasti technologií a služeb pro zpracování obrazu, oznámila jmenování Yuichiho Ishizuky novým prezidentem a generálním ředitelem pro region Evropy, Středního východu a Afriky (EMEA). Vystřídá tak Rokuse van Iperena, který po šesti letech v této funkci odchází do důchodu.

Yuichi Ishizuka

Rokus van Iperen

Yuichi Ishizuka – dosavadní prezident a provozní ředitel Canon USA, jenž je zároveň provozním ředitelem mateřské společnosti Canon Inc. – stanul s platností od 1. dubna 2018 v čele společnosti Canon EMEA, která působí ve 120 zemích (včetně ČR), zaměstnává zhruba 18 tisíc lidí a generuje asi čtvrtinu celosvětových tržeb společnosti Canon. Jeho cílem je posílení a rozšíření stávajícího podnikání společnosti spolu s dalším komerčním využitím expertízy ve zpracování obrazu.

„Canon je jasným lídrem ve zpracování obrazu pro koncové spotřebitele i firemní segment a v regionu EMEA získal za více než 60 let svého působení už miliony zákazníků. Je mi ctí vést tento tým v současném dynamickém období k dalším inovacím a růstu,“ uvedl Yuichi Ishizuka.

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.