Canon spustil Letní cashback. Zákazníci po nákupu dostanou zpět až 7 500 Kč

PRAHA, 15. května 2018 – Canon pro své zákazníky v České republice a na Slovensku dnes spouští promoakci na vybrané fotoaparáty, objektivy, blesk a videokameru. Akce potrvá do 31. července 2018.

Letní cashback: zvýhodnění až 11 různých fotoaparátů
Vyrazit za letními zážitky s novou technikou Canon, a ještě při nákupu ušetřit i několik tisíc korun? Přesně to nabízí Letní cashback. Ušetří zákazníci, kteří plánují koupit novou zrcadlovku, stále oblíbenější bezzrcadlovku nebo praktický kompakt. Cashback myslí i na ty, kteří chtějí natáčet videa nebo rozšířit možnosti svých fotoaparátů pořízením nových výměnných objektivů.

Pro získání slevy musí zákazníci po zakoupení kteréhokoliv z třiadvaceti vybraných produktů vyplnit registrační formulář na stránkách www.canon.cz/letnicashback2018, na Slovensku pak na stránkách www.canon.sk/letnycashback2018. Poslední žádost o vrácení peněz lze podat nejpozději 31. 8. 2018. Po obdržení a ověření žádosti budou zákazníkům zaslány peníze zpět na účet do 28 dní.

Jedním z cenově zvýhodněných fotoaparátů v rámci Letního cashbacku je i průlomovýPowerShot G1 X Mark III. Při jeho zakoupení v rámci akce zákazník dostane zpět 1250 korun. PowerShot G1 X Mark III je přístroj pro ty, kteří hledají kvalitu digitální zrcadlovky v kompaktním těle vážícím jen 399 gramů. Kromě skvělých snímků zvládne i natáčení filmů ve formátu MP4 s Full HD. Boduje ale i širokou konektivitou včetně Wi-Fi nebo dynamické komunikace na krátkou vzdálenost NFC. Připojení ke kompatibilním chytrým zařízením díky tomu probíhá jediným pohybem.

Dalším z řady zvýhodněných fotoaparátů je i bezzrcadlovkaCanon EOS M50, která se pyšní snímačem velikosti digitální zrcadlovky a neuvěřitelným výpočetním výkonem. Díky tomu můžete pořizovat úchvatné fotografie a natáčet videa v kvalitě 4K, a to i za špatného světla. Život svých majitelů dělá snazší i díky otočnému dotykovému displeji, technologii pro zaostřování a přetažení dotykem nebo velkému elektronickému hledáčku. I při koupi tohoto přístroje nový majitel dostane zpět 1250 korun.

Dále běží akce EOS Promo a Virtual Kit Promo
Kromě Letního cashbacku Canon nabízí také možnost získat za nákup vybraného fotoaparátu nebo kamery Canon EOS v rámci akce EOS Promo profesionální příslušenství zdarma. Detailní info o akci lze najít na webu www.canon.cz/eospromo (pro Česko) a www.canon.sk/eospromo (pro Slovensko). I tato akce trvá do 31. července 2018. Odměnu za nákup dostanou i ti, kteří využijí akci Virtual Kit Promo. Stačí si pořídit kterýkoli z vybraných fotoaparátů řady EOS nebo některou z kamer řady Cinema EOS a doplnit je objektivem, u něhož nezanedbatelnou část ceny získá zákazník zpět. Tato akce není časově omezena. Jakých produktů Canon se akce týká, je možné najít na stránkách www.canon.cz/lens-promo (pro Česko) a www.canon.sk/lens-promo (pro Slovensko).

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.