Pošlete fotku svého prvňáčka babičce. Canon bude rozesílat vytištěné fotografie z prvního školního dne příbuzným

Praha, 22. srpna 2019 – První školní den, který letos připadá na 2. září, je významnou událostí pro malé školáky i jejich rodiče a příbuzné. Společnost Canon i letos opakuje oblíbenou akci, kdy budou mít rodiče možnost nahrát fotografii malého školáka a nechat ji fyzicky zaslat třeba babičce nebo přátelům.

„První školní den zprovozníme na adrese canon.cz/pixma aplikaci pro nahrávání fotografií, k níž bude možné připojit vzkaz. Fotografii následně vytiskneme a v krátkém časovém horizontu v obálce zašleme na zadanou adresu,“ přibližuje mechanismus akce Eva Kučmášová, manažerka korporátní komunikace společnosti

Canon. V obálce s fotografií nebude chybět ani slevový voucher na produkty společnosti Canon.

Aby mohli zákazníci zasílat příbuzným vytištěné fotografie nejen svých dětí i po zbytek roku, připravil si navíc Canon významné zvýhodnění cen na vybrané tiskárny PIXMA, které se skvěle hodí nejen na tisk fotografií. Konkrétní modely tiskáren, na něž se sleva vztahuje, jsou PIXMA MG3050, PIXMA TS3150, PIXMA MG3650S, PIXMA TS705, PIXMATS5050, PIXMA G3411, PIXMA TS6250 a PIXMA TS8250. Cenově se tiskárny pohybují po slevě od 990 Kč do 4190 Kč a zvýhodnění bude trvat až do konce října.

Inkousty, které obsahují tiskárny řady PIXMA TS, zaručí vytištění až o 170 stránek víc oproti nejbližším konkurentům. Tiskárny PIXMA G zase disponují vlastními doplnitelnými inkousty, a snižují tak výdaje za tisk.

Veškeré informace k prodejní akci naleznete na adrese:
www.canon.cz/pixma.

Fotografie vybraných tiskáren, na které se vztahuje prodejní akce, najdete ZDE.