Výrobce tiskáren mění název na Canon Production Printing

Tokio, 1. října 2019 – Japonská společnost Canon, přední světový hráč na poli zobrazovací techniky, a nizozemská společnost Holding, která je součástí Canon Group, dnes oznámily změnu dosavadního obchodního jména tohoto dodavatele produkčních tiskových řešení. Od nového roku bude na trhu působit pod názvem Canon Production Printing.

Společnost je součástí skupiny Canon již od roku 2010 a od té doby pokračuje ve vývoji a výrobě svých tiskových produktů a služeb pod značkou . Skupina Canon si od přejmenování na Canon Production Printing k 1. lednu 2020 a od integrace produktů pod značku Canon slibuje sjednocení portfolia značky napříč všemi oblastmi polygrafického trhu. Výsledkem bude také další zlepšení součinnosti v rámci skupiny a vytvoření jasné a přehledné produktové nabídky pro zajištění zpracování obrazu a tisku od začátku až do konce.

Od svého založení v roce 1877 představila firma mnoho unikátních technologií pro kopírování a tisk. Díky hlubší integraci budou odborníci z pokračovat ve vývoji inovací a dále usilovat o zvýšení svého podílu na trhu pod značkou Canon Production Printing i zrychlení celosvětového růstu skupiny Canon v oblasti dodávek profesionálního tiskových řešení.

O společnosti

Společnost vyvíjí a vyrábí špičkové tiskové produkty a software ke správě pracovních postupů pro celosvětový trh. Nabídka produktů zahrnuje tiskárny s možností nepřetržité produkce i archové tiskárny pro velký objem tisku, ale také velkoformátová tisková řešení pro tvorbu reklamní grafiky nebo inženýrské projektové dokumentace.

v kostce:

1) Stávající název firmy:

2) Nový název firmy (od 1. 1. 2020): Canon Production Printing

3) Vedení: Minoru Asada (Prezident a generální ředitel)

4) Sídlo: Venlo, Nizozemsko

5) Založení: říjen 1877